Feyza Çıpa-Kutsi ayrılığına ilk yorum! 'Nikah için gün almışlardı'

Feyza Çıpa-Kutsi ayrılığına ilk yorum! 'Nikah için gün almışlardı'

Feyza Çıpa geçen hafta Kutsi ile 7 yıllık ilişkisini noktaladığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurmuştu. Çiftin ayrılığıyla ilgili yakın çevresinden ilk açıklama geldi.

Uzun süredir birlikte olan Kutsi ile Feyza Çıpa'nın evlenmeleri beklenirken, çift sürpriz bir kararla yollarını ayırdı. Çıpa yaptığı açıklamada, "Kutsi ile yollarımızı ayırdık. Bundan sonraki süreçte adımın onunla aynı cümlede geçmesini dahi istemiyorum ve basın mensubu arkadaşlarıma bu konuda gösterecekleri saygı için şimdiden teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Çiftin nişan yüzüklerini takan oyuncu Nilgün Kasapbaşoğlu, sürpriz ayrılıkla ilgili konuştu. 

Katıldığı bir televizyon programında açıklama yapan oyuncu şu ifadeleri kullandı: 

"Ben de sosyal medyadan öğrendim. Feyza'yı aradım. 'Şu anda bu konuyu konuşmak istemiyorum. Kendimi iyi hissedince seni arayacağım. Lütfen bana kırılma' dedi. Karantinaya girmeden yani, 35 gün önce falan bana oturmaya geldiler. Kutsi bana 'Bizim sana bir sürprizimiz var. Temmuz ayında evleniyoruz' dedi. Günlerini bile almışlar.

İnsanın kalbi bir kez kırıldı mı onu tamir etmek çok zor. Eğer çok kırıldılarsa birbirlerine ben barışı tavsiye etmiyorum ama incir çekirdeğini doldurmayan bir şeyse yakıştıramıyorum."

Feyza Çıpa Kutsi