Fenomenlerin lüks yaşamlarını ifşa ediyordu... Nez Demir, Alp Kılınç hakkında olay iddialarda bulundu! '12 dairesi var...'

Magazin Haberleri Sosyal Medya Dilan Polat

Fenomen Alp Kılınç bir süredir sosyal medyada bazı fenomenlere dair iddialarda bulunuyor. Dilan Polat soruşturmasında mal varlığına el konulan Nez Demir bu duruma sert çıktı. Alp Kılınç'ın da incelenmesi gerektiğini söyleyen Demir olay yaratacak iddialarda bulundu.

Eğlenceli içerikleriyle tanınan sosyal medya fenomeni Alp Kılınç, Engin ve Dilan Polat ailesinin operasyonla tutuklanmasının ardından lüks yaşamlarıyla dikkat çeken isimler hakkında çeşitli iddialarda bulunuyor.

Fenomenlerin lüks yaşamlarını ifşa ediyordu... Nez Demir, Alp Kılınç hakkında olay iddialarda bulundu! '12 dairesi var...' - Resim : 1

Son olarak Alp Kılınç'ın "Bunların hepsi kaçacak" paylaşımı Dilan Polat'ın eski dostu Nez Demir'i çileden çıkardı.

Fenomenlerin lüks yaşamlarını ifşa ediyordu... Nez Demir, Alp Kılınç hakkında olay iddialarda bulundu! '12 dairesi var...' - Resim : 2

Dilan Polat dosyasında tedbir amaçlı mal varlığına el konulan Nez Demir kendisi hakkında paylaşımlar yapan Alp Kılınç ile ilgili olay iddialarda bulundu.

“12 DAİRESİ, 1 ARABASI VAR”

Nez Demir "Antep'te bir köyde yaşarken Nişantaşı'ndan bir eve nasıl taşındı arkasında kim var, bu kadar güzel atıp tutuyor? Ankara’da kimle görüştü? 12 dairesi 1 arabası var. 96 doğumlu bu parayı nereden almış?" dedi.

Nez Demir bununla da kalmadı ve deprem döneminde yaşananlara dair de iddialarda bulunup "Bana bak pislik kimsin sen ya? Üslup çok önemli ya sen kimsin ya sen bir kendine bak ya! Sen bizi eleştirecek durumda mısın?" diyerek isyan etti.

Nez Demir ayrıca devlet kontrolünde benim tedbirlerim kalktı, bir güzel ödemelerimi yapacağım devlet yine de beni mağdur etmiyor. Ben suçlu değilim henüz" dedi.

Fenomenlerin lüks yaşamlarını ifşa ediyordu... Nez Demir, Alp Kılınç hakkında olay iddialarda bulundu! '12 dairesi var...' - Resim : 3

FENOMENLERİN LÜKS YAŞAMLARINI İFŞA EDEN ALP KILINÇ'A ÖLÜM TEHDİDİ YAĞIYOR: 'BİR KURŞUNA GİDECEĞİM'

Fenomenlerin fotoğraflarını paylaşarak yetkililere seslenen Alp Kılınç, aldığı tehditlerin ardından can güvenliğinden şüphe etmeye başladı.
X hesabından yaptığı paylaşımda yaşadıklarından bahseden fenomen, "Bir yandan ölüm tehditleri alıyorum bir yandan paylaştığım kişiler 'mahkemeye veriyoruz' diye stroyler atıyor. Diğer yandan kocaları mafyalara arattırıyor ailemi ve beni taciz ediyor. Bence herkes bu dönen oyunları biliyordu fakat paylaşmaya korkuyorlardı. Umarım devlet çabucak el atar, yoksa gençliği baharında bir yerde gasp edilen haklarımızı ararken bir kurşuna gideceğim" ifadelerini kullandı.

Fenomenlerin lüks yaşamlarını ifşa ediyordu... Nez Demir, Alp Kılınç hakkında olay iddialarda bulundu! '12 dairesi var...' - Resim : 4

FENOMENLERİ İFŞA EDİYOR

Yıllar önce Hande Erçel'e "Bazlama surat" dediği için davalık olan ve para cezasına çarptırılan Alp Kılınç, Polat operasyondan sonra Instagram'da lüks yaşamlarını gözler önüne seren güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen için "Instagram'da Dilan'larla aynı hayatı yaşıyor. Paralar saçılıyor, güller atılıyor, arabaları görgüsüzce gösterip Allah'a dua ediyor. Bu değirmenin suyu nereden akıyor kimse onu söylemiyor" demişti.

Kılıç daha sonra Şulemsi, Tayyar-Özlem Öz, Nevra Bilem ve Rabia Toprak'ın paylaşımlarını yayınlayarak "Biri ne iş yapıyorsa diğeri de onu kopyalıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haber Global TV