Fenomen gelin adayı Solmaz Çiros, Armağan Çağlayan'ın programını terk etti: 'Şoka girdim'

Magazin Haberleri

Bir döneme damga vuran evlilik programlarıyla adını duyuran fenomen gelin adayı Solmaz Çiros, ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk olacaktı. Fakat Solmaz, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir videoda programı terk ettiğini duyurdu.

Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan, YouTube'da yayınlanan 'Gör Beni' programında ünlü ve renkli isimleri ağırlamaya devam ediyor. 

Programın yeni bölümleri için çekimlere devam eden Çağlayan, katıldığı evlilik programlarının ardından televizyon yüzü olmaya devam eden Solmaz'ı davet etti. Ancak her şey planlandığı gibi gitmedi. 

Fenomen gelin adayı Solmaz Çiros, Armağan Çağlayan'ın programını terk etti: 'Şoka girdim' - Resim : 1

Solmaz Çiroz, Instagram hesabının hikayeler bölümünden Armağan Çağlayan'ın programını terk ettiğini duyurdu.

"SANIRIM BENİ BEĞENMEDİ"

Solmaz, "Biliyorsunuz ki Armağan Çağlayan beni programına davet etti. Ben de kabul ettim. Tam girdik içeriye, Armağan Bey içeride oturuyordu. Kendisine ‘merhaba’ demek istedim. Kafasını bile kaldırmaya tenezzül etmedi. Selam bile vermedi. Kusura bakmasın ama o da etten kemikten… Ben şoka girdim. 

Televizyon programlarına çıktığımda beni dört dörtlük ağırlıyorlar. Ben oraya sorgu masasına gelmedim. Kendine öyle bir strateji yaratmaya çalıştı. Beni beğenmedi ya da bilmiyorum. Beni beğenmediysen programına neden çağırıyorsun. Çok kırıldım" diyerek tepki gösterdi. 

Fenomen gelin adayı Solmaz Çiros, Armağan Çağlayan'ın programını terk etti: 'Şoka girdim' - Resim : 2

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN'A AJDAR ŞOKU!

Armağan Çağlayan, YouTube'da yayınlanan 'Gör Beni' isimli programına Ajdar'ı davet etmek istediğini ancak ünlü ismin konuk olması için kendisinden 1 milyon Euro talep ettiğini açıklamıştı.

Çağlayan'ın paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırmış ve konuyla ilgili binlerce paylaşım yapılmıştı. 

Kaynak: Haber Global TV

youtube Armağan Çağlayan solmaz çiros magazin haberleri gör beni programı