Fenerbahçe-Hatayspor maçında Engin Polat reklamı

Fenerbahçe-Hatayspor maçında Engin Polat reklamı

Eşi Dilan Polat'la birlikte haklarında "Suç gelirlerini aklama" soruşturması açılan ve malvarlıklarına el konan Engin Polat, Fenerbahçe-Hatayspor maçında saha içi panolarına reklam verdi.

MASAK'ın haklarında rapor hazırladığı ve İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında yurtdışına çıkış yasağı getirilerek mal varlıklarına el konan Dilan Polat- Engin Polat çifti gündemden düşmüyor.

Son olarak "Suç gelirlerini aklama" soruşturmasının ardından yurtdışına kaçtıkları iddia edilen Polat çifti bu defa da Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Hatayspor'u konuk ettiği maçta, stadyumdaki reklam panolarında Engin Polat'ın el konan şirketinin reklamı yayınlandı. 

SPONSOR OLMUŞTU

İfşaat ve soruşturmadan kısa süre önce de Dilan Polat, Fenerbahçe Voleybol Takımı'yla resmi sponsorluk anlaşması imzalamıştı. 

Fenerbahçe-Hatayspor maçında Engin Polat reklamı - Resim : 1

GALATASARAY'IN STADINDA DA DİLAN POLAT REKLAMI VARDI

21 Ekim'de gerçekleşen Galatasaray'ın Beşiktaş'ı ağırladığı derbi maçında kale arkası reklamlarında Dilan Polat’ın şirketi vardı. Polat'ın hizmetlerini durdurduğu iddia edilen "Rise & Shine Kozmetik" şirketinin reklamı da sosyal medyada tepki çekmişti. 

BASIN AÇIKLAMASI GELDİ

'Vergi kaçırma' iddialarıyla gündemde olan Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili olarak Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı basın açıklama yaptı. Açıklamada, Polat çiftinin 3 ayrı suçtan soruşturmada yer aldığı ifade edildi.

Başsavcılık tarafından yapılan basın açıklamasında, "Cumhuriyet Başsavcılığımıza Engin Polat, Dilan Polat ve diğer şüpheliler hakkında ihbarda bulunulması üzerine şüpheliler hakkında 5549 sayılı Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, 213 Sayılı Vergi Usul Kanunu’na muhalefet, 7258 sayılı Kanun’a muhalefet suçlarından soruşturma işlemlerine başlanılmıştır.

Yürütülen soruşturma kapsamında şüpheliler hakkında Yurt Dışına Çıkış Yasağına ilişkin Adli Kontrol Tedbiri uygulandığı, ayrıca CMK 128. Madde kapsamında şüphelilerin tüm malvarlıklarına el konularak dosya hakkında kısıtlılık kararı verilmiştir.

Kaynak: Haber Global TV

Engin Polat dilan polat fenerbahçe Galatasaray magazin haberleri MASAK