Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a gelen telefon toplantıyı böldü! O anlar gündem oldu

Fenerbahçe Ali Koç

Önceki gün düzenlediği basın toplantısına telefonuna gelen çağrı nedeniyle ara veren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sosyal medyada gündem oldu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dün düzenlediği basın toplantısında Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe devam etmeyeceğini açıkladı.

Fenerbahçe taraftarlarının merak ettiği soruları yanıtlayan Ali Koç, toplantı sırasında verdiği bir tepkiyle sosyal medyada gündem oldu. Basın toplantısında telefonuna gelen çağrıyı "Karım arıyor bir saniye" diyerek yanıtlayan Ali Koç, sosyal medyanın gündemine taşındı. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a gelen telefon toplantıyı böldü! O anlar gündem oldu - Resim : 1

2015 evlenen Nevbahar - Ali Koç çiftinin 2 çocuğu var. 

NEVBAHAR KOÇ KİMDİR?

10 Mart 1974 tarihinde dünyaya gelen Nevbahar Demirağ’ın annesi 1970 yılının Türkiye Güzellik Kraliçesi Afet Tuğbay, babası ise AND Film’in patronu Turgut Demirağ’dır. Nevbahar Demirağ ilkokuldan üniversiteye kadar tüm eğitimini ABD’de de tamamladıktan sonra Los Angeles’ta hayatına devam etti.

21 Ekim 2005 tarihinde işadamı Rahmi Koç‘un oğlu Ali Koç ile evlenen Demirağ, Mustafa Vehbi Koç’un evinde ve Hikmet Tekçe ile Ömer Karacan’ın şahitliğinde gerçekleşen nikah törenine sadece aile üyeleri katıldı.

Kaynak: Haber Global TV

Ali Koç Nevbahar Koç fenerbahçe Fenerbahçe haberleri