Fazıl Say, İstanbul Açıkhava konserinden eşinin kullandığı motosikletle ayrıldı, kask takmadığı için eleştirildi

Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, İstanbul Açıkhava konserinden eşi Ece Dağıstan Say'ın kullandığı motosikletle ayrıldı, kask takmadığı için eleştiri aldı.

Fazıl Say, koronavirüs pandemisi bestelediği ve 'en iyi eserim' şeklinde nitelendirdiği "Yeni Hayat" sonatının prömiyerini 49. İstanbul Müzik Festivali'nde gerçekleştirdi. Say’ı, dinleyenler arasında eşi Ece Dağıstan da bulunuyordu. 

Fazıl Say ve eşi Ece Dağıstan Say, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen konserden motosikletle ayrıldı. Fazıl Say'ın Instagram hesabında paylaştığı videoda motosiklette kask takmaması takipçileri tarafından eleştirildi.

Ece Dağıstan Say, Instagram'da paylaştığı yorumda, "Harbiye'den motorla çıkarılan ilk piyanist" dedi; müzisyen Serenad Bağcan'ın "Yenilikçi, devrimci Ece. Bravaaa" yorumuna, "Hahahahah tek yol devrim!" karşılığını verdi.

Takipçilerinden Say'a İstanbul'da motosikletin tehlikeli olduğu yorumları gelirken, "Bizler için çok değerlisiniz, kask takın, unutmayın" şeklinde yazan takipçileri oldu.

Kaynak: Haber Global TV

Fazıl Say magazin haberleri 49. İstanbul Müzik Festivali Ece Dağıstan Say