Fatma Girik'in son röportajı duygulandırdı! 'Öleceğim diye ödüm kopuyor...'

Fatma Girik Magazin Haberleri
Fatma Girik'in son röportajı duygulandırdı! 'Öleceğim diye ödüm kopuyor...'

Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik, 79 yaşında hayatını kaybetti. Girik'in vefatından günler önce verdiği röportajdaki sözleri sevenlerini duygulandırdı.

Geçirdiği kalça ve beyin ameliyatlarının ardından zorlu bir süreç yaşayan Fatma Girik, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Tedavi nedeniyle 20 yıl yaşadığı Bodrum'dan İstanbul'a dönüp buradaki evine yerleşen Yeşilçam'ın usta ismi bugün hayatını kaybetti.

Acı haberi Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin sosyal medya hesabından duyurdu: "Yeşilçam’ın ve Şişlimizin büyük değeri, ilçe başkanlığı yaptığım dönemde birlikte çalışmaktan onur duyduğum eski Şişli Belediye Başkanımız sevgili Fatma Girik’i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim."

"ANNEMDEN ÖNCE ÖLMEK İSTEMEM"

Posta'dan Alev Gürsoy'a vefatından günler önce konuşan Girik; "Öleceğim diye ödüm kopuyor. Çünkü arkamda bana ihtiyacı olan kişileri bırakmış olacağım. Mesela annemden önce ölmek istemem. Ne yapacak bensiz? Ki yaşı da çok ilerlerde. Kızım var, Ahu, benden başka kimsesi yok ama öleceğim sonuçta. Allah sıralı ölüm versin herkese…" ifadelerini kullandı.

"ÖLDÜĞÜMDE ARKAMDAN KÖTÜ KONUŞMASINLAR"

Usta sanatçı, "Herhangi bir vasiyetiniz var mı?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Öldüğümde arkamdan kötü konuşmasınlar bana yeter! Kimsenin canını yakmadım, kimseye kötülük yapmadım, kul hakkı yemedim, kimseyi hor görmedim, kimseye şımarıklık ya da güç gösterisi yapmadım. En önem verdiğim şey bu. İyi insan olmak, dünyadaki her şeyden daha zordur. Sanatımın da hakkını verdim. Halkın sanatçısı oldum."

Fatma Girik'in son röportajı duygulandırdı! 'Öleceğim diye ödüm kopuyor...' - Resim : 1

Fatma Girik, 99 yaşındaki annesi Münevver Girik Dukav ve ablası Müesser Girik Torba'daki evinde yaşıyordu. 

Fatma Girik'in son röportajı duygulandırdı! 'Öleceğim diye ödüm kopuyor...' - Resim : 2

SON FOTOĞRAFINI YEĞENİ PAYLAŞMIŞTI

Yeni yılı hasta yatağında karşılayan Fatma Girik'in son fotoğrafını yeğeni Ahu Turanlı sosyal medyada paylaşmıştı. Turanlı paylaşımına; "Biz 2021'i hastanede uğurluyoruz... İnşallah 2022 hepimiz için güzel ve sağlıklı günler getirir" notunu düşmüştü.

 

Kaynak: Diğer

magazin haberleri Fatma Girik Fatma Girik vefat etti Fatma Girik vasiyet