Farah Zeynep Abdullah'tan Yılmaz Güney'in ailesine yanıt: "Hakimi vurmak yok ama"

Magazin Haberleri
Farah Zeynep Abdullah'tan Yılmaz Güney'in ailesine yanıt: "Hakimi vurmak yok ama"

Farah Zeynep Abdullah, 'Sinemamızın en iyi kadın döven ve şiddet türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan erkeği' sözlerine dava açacaklarını açıklayan Yılmaz Güney'in ailesine yanıt verdi: "Hakimi vurmak yok ama."

Farah Zeynep Abdullah, “Sinemamızın en iyi kadın döven ve şiddet türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan erkeği diyelim” şeklindeki sözlerine dava açacaklarını açıklayan Yılmaz Güney'in ailesine verdiği yanıtla gündem oldu.

Haber Global’in "Yılmaz Güney'in ailesi, Farah Zeynep Abdullah'a dava açıyor" başlıklı haberini X (Twitter) hesabından paylaşan Abdullah "ok hakimi vurmak yok ama" yanıtı verdi.   

NE OLMUŞTU?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisindeki "Yılmaz" rolünün ekrana gelmesiyle Yılmaz Güney de gündem oldu.

Dizideki karakterin Güney'e benzetilmesinin ardından ölüm yıldönümünde de unutulmadı. Yılmaz Güney'in ölüm yıl dönümü vesilesiyle yazar Murathan Mungan sosyal medya hesabından "Yılmaz Güney'in ölümünün 37. yılı. İyi bir yönetmen, iyi bir oyuncu, iyi bir senarist olmasının yanı sıra sinemamızın en iyi yürüyen erkeğiydi. Bir daha kimse onun gibi boynunu hafifçe yana kırarak hüzünle bakarken içimizin en ücra yerine dokunamadı" dedi.

Mungan'ın paylaşımına yanıt veren Farah Zeynep Abdullah, "Sinemamızın en iyi yürüyen erkeği ve kadın döven ve şiddet türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan diyelim" ifadelerini kullandı.

Farah Zeynep Abdullah'tan Yılmaz Güney'in ailesine yanıt: "Hakimi vurmak yok ama" - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

Farah Zeynep Abdullah Yılmaz Güney magazin haberleri