Farah Zeynep Abdullah'tan sonra bir bomba daha! Ajda Pekkan Kızılcık Şerbeti'nde

Kızılcık Şerbeti Magazin Haberleri Dizi Haberleri
Farah Zeynep Abdullah'tan sonra bir bomba daha! Ajda Pekkan Kızılcık Şerbeti'nde

Gold Filmin Show TV için çektiği Kızılcık Şerbeti dizisine Farah Zeynep Abdullah'tan sonra Ajda Pekkan da konuk oyuncu olarak dahil oldu.

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Sevilen dizinin bu haftaki bölümüne Farah Zeynep Abdullah canlandıracağı 'Dilruba' karakteriyle dahil olacak. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dizi hayranlarını heyecanlandıran bu gelişmenin ardından Kızılcık Şerbeti'nden bomba bir haber daha geldi. Geçen sezon dizide şarkısı da çalınan Ajda Pekkan sevilen diziye konuk olacak. Ajda Pekkan 29 Aralık’taki 45. bölümde seyirci karşısına çıkacak. 

Farah Zeynep Abdullah'tan sonra bir bomba daha! Ajda Pekkan Kızılcık Şerbeti'nde - Resim : 1

Ajda Pekkan, Kıvılcım'ın (Evrim Alasya) program sunduğu kanalın yılbaşı eğlence programına konuk olacak.

Farah Zeynep Abdullah'tan sonra bir bomba daha! Ajda Pekkan Kızılcık Şerbeti'nde - Resim : 2

Pekkan geçen sezon diziye RTÜK cezası verildiği günlerde sahne aldığı mekanda kendisini izlemeye gelen dizinin Fatih’i Doğukan Güngör’le sohbet etmiş ve sahneden sansür kararını kınamıştı.

Farah Zeynep Abdullah'tan sonra bir bomba daha! Ajda Pekkan Kızılcık Şerbeti'nde - Resim : 3

KIZILCIK ŞERBETİ 41. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nilay'ın Abdullah'ın telefonundan Alev'e aşk mesajı atarak izleyicileri şoke ettiği tanıtımda Ömer'in ikizi Bekir'in, "Bu saatten sonra ortaya çıkıp ben yaşıyorum deme herkese zarar vermek olur" sözleri dikkat çekiyor. Dilruba'nın Ünallar'ın evine misafirliğe gelmesi ile neler yaşanacağı ise heyecanla bekleniyor. Fatih'i bir otel odasında basan Doğa onun sevgilisini beklediğini iddia ederken, Fatih'in de bunu kabul etmesi akıllarda soru işareti yaratıyor. Çalan kapıyı açan Doğa gördüğü kişi karşısında şaşırırken, "Fatih'in sevgilisi mi var?" sorusunun yanıtı merak konusu oluyor.

Kaynak: Haber Global TV