Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde olduğu Bergen filminden ilk tanıtım geldi

Magazin Haberleri

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde yer aldığı Bergen filminin ilk tanıtımı yayınlandı. Arabesk müziğin sevilen sesi Bergen'in hayatının anlatılacağı film, Şubat 2022 tarihinde vizyona girecek.

Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde yer aldığı sanatçı Bergen'in hayatını konu alan Bergen filmi Şubat 2022 tarihinde sinemaseverlerle buluşacak.

Eski eşi tarafından 1989'da yılında öldürülen sanatçı Bergen'in hayatını konu alan Bergen Filminin ilk tanıtımı yayınlandı. Bergen'i ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor.

Yönetmenliğini Caner Alper ve Mehmet Binay'ın yaptığı ve oyuncu kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu, Tilbe Saran, Nergiz Öztürk ve Şebnem Sönmez'in yer aldığı Bergen Filmi Şubat 2022'de vizyona girecek.

Bergen'in acı ve dram dolu hayatının birebir anlatılacağı Bergen Filminin danışman kadrosunda sosyolog Meral Özbek, gazeteci Tuğrul Eryılmaz, psikiyatr Cemal Dindar, edebiyatçı Murat Özyaşar ve edebiyatçı Yavuz Ekinci’den oluşuyor. Filmde Bergen sadece bir “kurban” değil, müzisyen yönüyle de öne çıkan bir kahraman olarak anlatılacak.

 

Kaynak: Diğer

Bergen Bergen filmi Farah Zeynep Abdullah Farah Zeynep Abdullah haberleri Bergen filmi