Falcı bana 'Özer Hurmacı seni aldatıyor' dedi! Boşanma davasında akıllara zarar gerekçe

Falcı bana 'Özer Hurmacı seni aldatıyor' dedi! Boşanma davasında akıllara zarar gerekçe

Bir dönem Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor gibi takımlarda top koşturan Özer Hurmacı, 6 yıllık eşi ve 3 çocuğunun annesi Mihriban Hurmacı'dan boşanıyor. Çiftin boşanma nedeni ise Mihriban Hurmacı'nın gittiği falcıların 'Özer seni aldatıyor' demesi.

En son Bursaspor’da forma giydikten sonra yeşil-beyazlı takımın sözleşmeyi uzatmaması üzerine kulüp bulamayan futbolcu Özer Hurmacı Trabzonspor’da oynadığı 2015 yılında Mihriban Hurmacı’yla evlenmişti. Çiftin nikâh şahitliğini o dönem kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, başkan yardımcısı Ali Uzunay ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Terzi ile teknik direktör Ersun Yanal yapmıştı.

ÖZER HURMACI 'ÇEKİŞMELİ BOŞANMA DAVASI' AÇTI 

Özer Hurmacı, 1 Eylül’de İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak, 6 yıllık eşi, 3 çocuğunun annesi Mihriban Hurmacı’ya evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle ‘çekişmeli’ olarak Boşanma davası açtı. Mahkemeye sunulan dilekçede, boşanmaya 'astroloji'nin neden olduğu iddia edildi.

BOŞANMA GEREKÇESİ 'ASTROLOJİ'

Mahkemeye verilen dilekçedeki iddiaya göre, sürekli Astroloji ile ilgilenen Mihriban Hurmacı, astroloji haritalarına bakarak eşi Özer Hurmacı üzerinde “Sen, beni aldatıyorsun” diye baskı kuruyordu. Mihriban Hurmacı ile eşi arasında evliliğin başından beri bir iletişimsizlik vardı.

Özer Hurmacı, 2018 yılında Erzurumspor’a transfer olduğu dönem Mihriban Hurmacı, Erzurum’a gitmeyerek eşini yalnız gönderdi.

ÇOCUKLARIN VELAYETİNİ İSTEDİ 

Çiftin arasındaki iletişimsizlik ayrı yaşadıkları dönemde daha da arttı. Eşiyle ilgilenmeyen Mihriban Hurmacı, çocuklarını da ihmal ediyordu. Bu durum Özer Hurmacı için evliliği çekilmez hale getirdi. Evliliklerinde kusurlu tarafın eşi Mihriban Hurmacı olduğunu dilekçesinde belirten Özer Hurmacı, boşanmalarına karar verilmesini ve 3 çocuğunun velayetinin kendisine verilmesini istedi.

Özer Hurmacı futbol magazin Mihriban Hurmacı Astroloji boşanma falcı