Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinden dikkat çeken karar

Magazin Haberleri
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinden dikkat çeken karar

Dört yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, bu sene farklı dizilerle izleyici karşısında olacak. Ünlü çift, 2.5 yaşındaki oğulları Karan Özçivit için dikkat çeken bir karara imza attı.

Burak Özçivit, 'Kuruluş Osman'ın yeni sezonuyla ekranlarda olacak. Eşi Fahriye Evcen ise uzun bir aradan sonra 'Alparslan' adlı diziyle setlere dönüyor.

Dönem projesiyle boy gösterecek olan 35 yaşındaki oyuncu, “Ekranda olmayı çok özledim. Sete çıkmaya az kaldı” açıklamasını yapmıştı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinden dikkat çeken karar - Resim : 1

Burak Özçivit ise basın mensuplarının “İkiniz setteyken oğlunuz Karan’a kim bakacak?” sorusuna, “Bir o sete bir bu sete gidip, arada gezecek” yanıtını vermişti.

Yoğun bir çekim dönemine girecek olan oyuncu çiftin, bu açıklamaya rağmen 2.5 yaşındaki oğulları Karan Özçivit için bir dadı daha tuttuğu öğrenildi.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinden dikkat çeken karar - Resim : 2

Posta gazetesinde yer alan habere göre; Karan'la ilgilenecek ikinci dadının aylık maaşı bin dolar (yaklaşık 8 bin 500 TL).

Fahriye Evcen, oğlu Karan'ın tüm bakımıyla kendisi ilgilenmek için setlere uzun süre ara vermişti. Bu konudaki hassasiyetiyle bilinen Evcen'in ikinci dadı ile anlaşması dikkat çekti. 

YENİ ROLÜ İÇİN EĞİTİMLERE BAŞLADI

Geçtiğimiz günlerde eşi ve oğluyla Bodrum'daki yazlıklarından dönen Fahriye Evcen, rolü için hazırlanmaya başladı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinden dikkat çeken karar - Resim : 3

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Alp Arslan dizisinde, 1071 yıllarında Selçuklu döneminde yaşayan Akça Hatun'u canlandıracak olan Evcen, at binme ve kılıç eğitimi de alıyor.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinden dikkat çeken karar - Resim : 4

35 yaşındaki oyuncunun eğitimlerde çekilen fotoğrafları da kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi topladı.

Eylül ayında yayınlanması beklenen 'Alp Arslan' dizisinde; Fahriye Evcen, Barış Arduç, Erdinç Gülener, Barış Bağcı gibi isimler rol alacak.

Fahriye Evcen Burak Özçivit magazin haberleri fahriye evcen'in yeni dizisi Alp Arslan dizisi TRT 1 dizisi Fahriye Evcen at binme Burak Özçivit oğlu Karan