Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in oğulları Karan'dan 'Anneni mi daha çok seviyorsun, babanı mı?' sorusuna kahkaha attıran yanıt

Magazin Haberleri

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, önceki gün oğulları Karan ile birlikte Etiler'de görüntülendi. Ünlü çift, gazetecilerin sorularını yanıtlarken oğullarının araya girmesi eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.

2017 yılında nikah masasına oturan ve evliliklerinden bir çocukları dünyaya gelen Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti, önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Bir mekanda yemek yedikten sonra çıkışta basın mensuplarıyla sohbet eden çiftin oğulları Karan sempatik halleriyle dikkat çekti.

KARAN'IN CEVABI HERKESİ GÜLÜMSETTİ

Uçankuş'ta yer alan habere göre, Burak Özçivit, gazetecilerin sorularına yanıt vereceği esnada mikrofonlara ilgi gösteren minik Karan, basın mensuplarının "En çok anneni mi, babanı mı seviyorsun?" sorusuna mikrofon diyerek karşılık verdi. Herkesi kahkahaya boğulduğu anlarda konuşan Özçivit çifti ise "Aferin oğlum, doğru öğretmişiz" ifadelerini kullandı.

"KARAN DA SETE GELİYOR"

Oyuncu Barış Arduç'la başrollerini paylaştığı 'Alparslan Büyük Selçuklu' dizisi hakkında konuşan Evcen, "Birçok sahnemiz çok konuşuluyor. Tarihimizde olan şeyler... Konuşulması bizi mutlu ediyor. Karan da sete geliyor. Özlüyorum... O da ilk başta adapte olamadı ama setimizde çok rahat o yüzden uyum sağladık" dedi.

Kaynak: Diğer

Burak Özçivit Fahriye Evcen magazin magazin haberleri Etiler