Fahriye Evcen ekranlara dönüyor mu? Ünlü oyuncu açıkladı

Fahriye Evcen ekranlara dönüyor mu? Ünlü oyuncu açıkladı

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Fahriye Evcen, Bebek'te bir arkadaşının doğum günü partisine katıldı. Çıkışta magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, yeni bir dijital proje için görüşmeler yaptığını söyledi.

Kuruluş Osman dizisinin başrolünü üstlenen Burak Özçivit'le mutlu bir evlilik sürdüren Fahriye Evcen, önceki gün Bebek'te kameralara takıldı. 

Fahriye Evcen ekranlara dönüyor mu? Ünlü oyuncu açıkladı - Resim : 1

"KARAN İNŞALLAH RESSAM OLUR"

Instagram hesabından 3 gün önce paylaştığı oğluyla resim yaptığı anların sorulması üzerine Karan hakkında şöyle konuştu:

"Güzel bir gün geçirdik. Ben de o anları paylaştım. İnşallah ressam olur. Şu an çok erken ama çok seviyor resim çizmeyi dedi."

Fahriye Evcen ekranlara dönüyor mu? Ünlü oyuncu açıkladı - Resim : 2

YENİ PROJELERE YEŞİL IŞIK YAKTI

Eşi Burak Özçivit’in “Kuruluş Osman” dizisinin çekimlerine devam ettiğini söyleyen Fahriye Evcen, kendisinin de yeni sezon için görüşmeler yaptığını söyledi.

Oğlu Karan dünyaya geldikten sonra oyunculuğa ara veren Evcen, yeni bir dijital proje için görüşmeler yaptığını ve yakında açıklama yapacağını paylaştı. 

Fahriye Evcen ekranlara dönüyor mu? Ünlü oyuncu açıkladı - Resim : 3

ALACAĞI ÜCRET DUDAK UÇUKLATTI

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen'in geçtiğimiz haftalarda bir yapım şirketinin dizi anlaşmasını kabul ettiği iddia edildi.

Projeyi şimdilik gizli tutan Fahriye Evcen'in bölüm başı 130 bin TL alacağı öne sürüldü. Öte yandan Burak Özçivit de bölüm başı 325 bin TL alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Fahriye Evcen Burak Özçivit Bebek haberleri fahriye evcen'in yeni dizisi Burak Özçivit haberleri