Ezra Miller hırsızlıkla suçlanmıştı… Yeni haber şoke etti: Yanında kalan aile kayıp!

Magazin Haberleri
Ezra Miller hırsızlıkla suçlanmıştı… Yeni haber şoke etti: Yanında kalan aile kayıp!

Adı son günlerde sürekli olarak skandallarla ve adli vakalarla gündeme gelen Hollywood yıldızı Ezra Miller için bu kez ortaya atılanlar yenir yutulur cinsten değil…

'The Flash' filminin ve 'Fantastik Canavarlar' serisinin yıldızı Ezra Miller, hakkındaki suçlamalar artmaya devam ediyor. 

Ünlü ismin hakkında son atılan iddia gündeme bomba gibi düştü.

YANINDA KALAN AİLE KAYIP!

Oyuncunun Vermont çiftliğinde Ezra Miller’la birlikte yaşadığı iddia edilen genç bir anne ve üç çocuğunun kayıp olduğu bildirildi.

Rolling Stone'un bildirdiğine göre, Vermont Eyalet Polisi 25 yaşındaki kadını ve 5, 4 ve 1 yaşındaki çocuklarının yeri 'Flash' filminin yıldızı tarafından gizleniyor.

Polis kayıp olduğu düşünülen aileyi bulmak için arama başlattı.

Ezra Miller hırsızlıkla suçlanmıştı… Yeni haber şoke etti: Yanında kalan aile kayıp! - Resim : 1

BİR KADINI BOĞMAKLA SUÇLANMIŞTI

Kendisine yöneltilen taciz iddialarının yanı sıra üç çocuğuyla birlikte bir kadını güvenli olmayan bir ortamda tutmakla suçlanan Miller, son olarak bir kadını boğmakla suçlanmıştı. İzlanda’nın başkenti Reykjavik’te 2020 yılında gerçekleşen saldırıda mağdur olan kadın, kavga etmekle ilgili şaka yaptıklarını ve bir anda Miller’ın üstüne atlayıp kendisini boğmaya çalıştığını belirtmişti.

Miller, geçtiğimiz gün de hırsızlıkla gündeme geldi.

AP API'nın aktardığına göre; Vermont'taki bir evden mülkün sahipleri evde yokken içki çalan oyuncu hakkında polis memurlarına ihbar geldi.

DURUŞMAYA ÇIKACAK

Kayıtları inceleyen polis memurları, 29 yaşındaki oyuncuyu ağır hırsızlıkla suçlanmasına yetecek kanıtlara ulaştı. Üç aydan fazla bir süre aranan Miller, 7 Ağustos tarihinde yakalandı. Ezra Miller, 26 Eylül'de Vermont Yüksek Mahkemesi'nde duruşmaya çıkacak.

Kaynak: Haber Global TV

Ezra Miller magazin haberleri