Ezhel'in şarkısında dans eden Ebru Polat eleştirilere cevap verdi! "Hukuk fakültesi mezunuyum"

Ebru Polat, Ezhel'in AYA adlı şarkısında dans ettiği anları Instagram'ın hikaye bölümünden takipçileriyle paylaşmıştı. Sosyal medyada videosuyla olay yaratan Polat, eleştirilere cevap verdi.

Ebru Polat, takipçilerinin ısrarına rağmen yüklemeyeceğim dediği olay dans videosunu eleştirilere cevap vererek sosyal medya hesabında paylaştı. Polat, sosyal medyada gündem olan videosunu şu not ile paylaştı: 

"Normalde paylaşmayacaktım ama zaten bütün sayfalar paylaşmış bir bende yok... Paylaşayım madem. Bu arada işi gücü yok demeyin; 5 şirket, konserler vs vs... Eğitim yok demeyin; hukuk fakültesi mezunu ve psikoloji yüksek lisans... Yani her şey var... Sadece hiperaktifim o kadar... Sürekli hareket halinde olmam gerekiyor, sıkılıyorum yoksa... Ve en az sizler kadar özgür hareket etmek istiyorum, siz yapınca bir şey olmuyor biz yapınca tukaka.. Ayrıca dans etmeyi beceremesem de seviyorum..." 

EBRU POLAT KİMDİR?

Ebru Polat, 30 Haziran 1983 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Genç yaşlarda bale eğitimi aldı. Müzikle ilkokul korosunda tanışan Ebru Polat, eğitim hayatını müzikten farklı bir alana çevirerek hukuk okumaya karar verdi. 2005 tarihinde Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimini başarıyla tamamladı. Bir süre avukat olarak görev yaptı.

Ebru Polat Ezhel dans sosyal medya