Ezgi Mola'dan mülk sahiplerine çağrı: Nisan ayı kirasını almayın

Ünlü oyuncu Ezgi Mola instagram hesabından koronavirüs nedeniyle zor günler geçiren küçük esnafa destek olmak için iki kiracısına nisan ayı kirasını istemediği mesajını attı. Mola imkanı olan mülk sahiplerine de çağrıda bulundu

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, kirada olan iki mülkünden nisan ayında kira almayacağını açıkladı. Mola, imkanı olan mülk sahiplerinden de benzer adımlar beklediğini söyleyerek bir yardımlaşma kampanyası başlattı.

Koronavirüs nedeniyle alınan önlemler sonrasında zor günler geçiren esnafa sanat camiasından destek geldi. Ünlü oyuncu Ezgi Mola, "Geçtiğimiz günlerde bir iyilik hareketi başlatsak keşke, elimizden gelse de bir şey yapsak diye storyler çekmiştim. Çoğunuzun da haberi vardır zaten. Kendimce şöyle bir şey düşündüm: İki tane kiracım var. İkisine de mesaj yolladım. Nisan ayında kira istemiyorum dedim. Bu tip mesajlar bana da çok geldi zaten. belki imkanı olan herkes bu şekilde kiracılarını biraz olsun rahatlatabilir. Çünkü bahsettiğim, yardımcı olmamız gereken insanlar, küçük esnaflar, büyük iş adamları değiller zaten. O yüzden ben de elimizden ne gelirse bu şekilde adımlar atabiliriz diye düşünüyorum. Sizden de böyle adımlar bekliyorum" dedi.