Ezel'in yıldızı çocukluk fotoğrafını paylaştı! Onu tanıdınız mı?

Magazin Haberleri
Ezel'in yıldızı çocukluk fotoğrafını paylaştı! Onu tanıdınız mı?

Türk dizi tarihinin unutulmazları arasına giren Ezel dizisinde canlandırdığı 'Mert Uçar' karakteri ile adını duyuran oyuncu Kemal Uçar, çocukluk yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

'Ezel', 'Kardeş Payı' ve 'Payitaht Abdülhamid' gibi dizilerde rol alan oyuncu Kemal Uçar, sosyal medya hesabından nostaljik bir paylaşımda bulundu.

Ezel'in yıldızı çocukluk fotoğrafını paylaştı! Onu tanıdınız mı? - Resim : 1

37 yaşındaki oyuncu, ilkokulda çekilen fotoğrafını yayınladı.

Ezel'in yıldızı çocukluk fotoğrafını paylaştı! Onu tanıdınız mı? - Resim : 2

Kemal Uçar, gönderisine, "Fotoğraf çekildiği sırada kolum kırık, alnımın sağ üst tarafı yaralıydı. Düğmemi koparmıştım... Önlüğüm lekeli, önümdeki defter, kalem ve abaküs bana ait değil. Hayatın bana ne getireceğini bilmiyorum. En önemlisi bütün bunlar pek de umrumda değil. Ama ne zaman bu fotoğrafa baksam, 'Bu çocuğu daha fazla mutlu edebilirdim' diyerek düşünmekten kendimi alamıyorum. Geçenlerde Eda Abat 'Onu mutlu edecek zamanın hala var' dedi. Umarım öyledir..." ifadelerini not düştü.

Kemal Uçar

Kemal Uçar, son olarak 'Bir Zamanlar Kıbrıs' adlı TRT1 dizisinde 7 bölüm Cumhuriyet döneminin ilk hava harp şehidi olan ‘Pilot Yüzbaşı Cengiz Topel’i canlandırdı.

Kaynak: Haber Global TV

Ezel Dizisi kemal uçar sosyal medya magazin haberleri