Eylül Öztürk'ün güzellik merkezi İstanbul'da meydana gelen sel felaketinde harabeye döndü

Magazin Haberleri
Eylül Öztürk'ün güzellik merkezi İstanbul'da meydana gelen sel felaketinde harabeye döndü

Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk’ün güzellik merkezi önceki akşam İstanbul'da meydana gelen sel felaketinde zarar gördü. Eylül Öztürk'ün güzellik merkezinin tavanı çöktü. O anları sosyal medyadan yayınlayan Öztürk'ün dükkanı adeta harabeye döndü.

Önceki akşam İstanbul'a akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışla birlikte birçok ev, dükkan ve araba hasar gördü. Fenomen Eylül Öztürk'ün de güzellik merkezindeki gider borusunun patlamasıyla büyük hasar meydana geldi.

Instagram hesabından yıkılan dükkanının görüntülerini paylaşan Eylül Öztürk, "Binanın genel gideri bizim dükkanın içinden geçiyormuş arkadaşlar. Dün o yüzden tavan komple aşağı inmiş, su basmış dükkanı. Bileğe kadar suydu içerisi. Yani doğal afet değil de yanlış yapı bu hale getiriyor görüyorsunuz. Tavandan su mu basar yani... Çok geçmiş olsun" ifadelerini kullandı. Öztürk, dükkanında çalışan kimsenin zarar görmediğini de sözlerine ekledi.

Eylül Öztürk'ün güzellik merkezi İstanbul'da meydana gelen sel felaketinde harabeye döndü - Resim : 1Eylül Öztürk'ün güzellik merkezi İstanbul'da meydana gelen sel felaketinde harabeye döndü - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Eylül Öztürk İstanbul instagram sağanak yağış magazin haberleri sel felaketi