Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam neden yok, final mi yaptı? Yeni bölüm ne zaman?

Evlilik Hakkında Her Şey Dizi Haberleri
Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam neden yok, final mi yaptı? Yeni bölüm ne zaman?

Fox TV'nin bugünkü yayın akışında sevilen dizi Evlilik Hakkında Her Şey yer almadı. Dizinin bu hafta ekrana gelmemesi ‘Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam neden yok, final mi, yaptı? Yeni bölüm ne zaman’ sorularını akıllara getirdi. İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin izleyicileri yeni bölümü yayın akışında göremeyince nedenini merak etmeye başladı. FOX TV yayın akışında 14 Aralık’ta yeni dizi Mahkum saat 20:00’da yer alıyor. Dizi ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Kanal tarafından yapılan açıklamada Evlilik Hakkında Her Şey’in yeni bölümünün ne zaman ekrana geleceği duyuruldu.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY BU AKŞAM NEDEN YOK, FİNAL Mİ YAPTI? YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

 Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, bu hafta yayınlanamayacak. FOX yaptığı bir açıklamada Gökçe Bahadır'ın koronavirüsüne yakalandığını duyurmuş ve dizinin bugün yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkamayacağını belirtmişti. Dizinin bu hafta yayınlanmayacağı “Evlilik Hakkında Her Şey dizimizin setinde görülen Covid vakası nedeniyle sizlerden bir hafta ayrı kalacak olmanın üzüntüsü içerisindeyiz. 21 Aralık Salı 20.00 itibarıyla her Salı buluşmak üzere!” sözleri ile duyurulmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Evlilik Hakkında Her Şey