Evlilik Hakkında Her Şey 1. Bölüm İzle

Evlilik Hakkında Her Şey
Evlilik Hakkında Her Şey 1. Bölüm İzle

Fox'un yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey'in ilk bölümü 21 Eylül 2021 Salı günü yayınlandı. Dizinin ilk bölümü yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. İşte Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 1. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link. Evlilik Hakkında Her Şey 1. Bölüm İzle.

Merakla beklenen Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 1. bölümü Fox ekranlarında 21 Eylül salı günü yayınlandı.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin konusu

BBC yapımı, “The Split” dizisinin uyarlaması olarak ekrana gelecek “Evlilik Hakkında Her Şey”in kadrosunda; Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmil, Emine Ada Sezer, Mila Kasarcı ve Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkileri ve farklılıklarının işleneceği ve bir evliliğin bütün aşamalarını bu dört kadın kahramanımız üzerinden göreceğimiz dizide; Çolpan (Sumru Yavrucuk) boşanmış, Azra (Gökçe Bahadır) uzun yıllardır evli, Güneş (Tülin Ece) evlilik arifesinde ve Sanem (Gökçe Eyüboğlu) ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir. Müvekkillerin hikayelerinin de dahil olmasıyla “Evlilik Hakkında Her Şey”; aile, aşk ve sadakat kavramlarını ön plana çıkarırken boşanmanın kirli düzenini gözler önüne sermekten çekinmeyen hikayeleriyle 21 Eylül’de ekrana gelecek.

Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ’nun uyarladığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yapımcılığını MF Yapım üstleniyor.

Evlilik ve ilişkilerin kirli düzenini ortaya çıkaracak olan “Evlilik Hakkında Her Şey”in posterinde Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk boy gösteriyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 1. Bölüm İzle

Fox'ta 1 Eylül Salı günü yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey'in 1. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

Evlilik Hakkında Her Şey 1. Bölüm Fragmanı İzle

Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm izle Evlilik Hakkında Her Şey dizisi dizi haberleri kanal d dizileri dizi izle fox izle bedava dizi izle Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölüm izle Evlilik Hakkında