Evlat acısıyla sarsılan Safiye Soyman'dan yürek burkan paylaşım!

Haber Merkezi
Magazin Haberleri Hayatını kaybetti
Evlat acısıyla sarsılan Safiye Soyman'dan yürek burkan paylaşım!

Evlat acısıyla yıkılan Safiye Soyman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duygularını dile getirdi.

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman'ın, 24 yıldır kas güçsüzlüğü, dengede bozukluk, yürüme ve konuşma aksaklığı ile kendini belli eden ve merkezi sinir sistemini etkileyen bir hastalık olan multiple skleroz (MS) ile mücadele eden oğlu Harun Akaröz, önceki gece Burdur'da fenalaşıp, hastaneye götürüldü. Solunum yetmezliğine bağlı şikayetleri bulunan Akaröz, hastanede yaşamını yitirdi. Akaröz’ün cenazesi önceki gün Bodrum'da defnedildi.

Evlat acısıyla sarsılan Safiye Soyman'dan yürek burkan paylaşım! - Resim : 1

Soyman'ın oğlu için Bodrum Gündoğan Mahallesi'ndeki Merkez Cami'de cenaze töreni düzenlendi.

Safiye Soyman çok üzgün olduğunu ifade ederek, "Allah kimseye evlat acısı vermesin. Üzerine bir sinek konsun istemezdim. Oğlum çekimden geldikten bir hafta sonra vefat etti. Sanki oğlum beni bekliyormuş. Oğlumu ellerimle yıkadım. Çocuğum nurlar içinde gitti" dedi.

Evlat acısıyla sarsılan Safiye Soyman'dan yürek burkan paylaşım! - Resim : 2

Evlat acısıyla sarsılan Safiye Soyman, oğlunu gözyaşlarıyla toprağa verdikten sonra Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yürek burktu.

"MELEKLER GİBİ GİTTİN"

Oğlunun fotoğrafını paylaşan Safiye Soyman, "Oğlumun ilk MS teşhisi konulduğu zaman. Ah Ah yavrum hep yaşayacaksın benim gönlümde. Mekanın cennet olsun canım oğlum, canım yavrum. Meleksin melekler gibi gittin" ifadelerini kullandı.