Evinde parti verdikten sonra koronavirüse yakalanan Yiğit Marcus Aral Türkiye'yi terk etti

Evinde parti verdikten sonra koronavirüse yakalanan Yiğit Marcus Aral Türkiye'yi terk etti

Evlerinde düzenledikleri partilerin sonrasında koronavirüse yakalanan Yiğit Marcus Aral ve sevgilisi Şevval Şahin koronavirüs savunmalarıyla ile tepkilere neden olmuştu. Ünlü çift, bu kez ayrılık iddialarıyla gündeme geldi.

Bir dönem Survivor programına katılan Yiğit Marcus Aral ile sevgilisi Şevval Şahin magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Pandemi kurallarına rağmen evlerinde düzenledikleri doğum günü partilerinin sonrasında koronavirüse yakalanan çiftten Aral eleştirilmişti. Gelen tepkilere ikilinin yaptığı savunmalar ise pes dedirtmişti. Koronavirüs haberlerinin odağındaki çift bu sefer de ayrılık iddiasıyla gündeme geldi.

Koronavirüsü atlattıktan sonra Yiğit Marcus Aral soluğu Miami’de aldı. Miami’den paylaşımlar yapan Marcus’un sevgilisi Şevval Şahin’in aynı günlerde İstanbul’da olması ayrılık iddialarını gündeme getirdi.

Evinde parti verdikten sonra koronavirüse yakalanan Yiğit Marcus Aral Türkiye'yi terk etti - Resim : 2

Çift, ayrılık iddialarıyla ilgili henüz açıklama yapmadı. Öte yandan çiftin birlikte çekildikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından silmemesi dikkat çekti. 

Evinde parti verdikten sonra koronavirüse yakalanan Yiğit Marcus Aral Türkiye'yi terk etti - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Yiğit Marcus Aral Şevval Şahin koronavirüs Miami