Eva Green'in milyon dolarlık davası sonuçlandı

Magazin Haberleri
Eva Green'in milyon dolarlık davası sonuçlandı

Ünlü model ve oyuncu Eva Green'in kadrosunda yer aldığı 2019 yılında çekimleri durdurulan "A Patirot" filminin yapımcısı ve finansörleriyle davalık olmuştu. Eva Green'in milyon dolarlık davası sonuçlandı.

‘A Patriot’ yapım şirketiyle yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle ayrılan Fransız oyuncu Eva Green, geçtiğimiz ocak ayında açtığı milyon dolarlık dava ile gündeme geldi. Yapım şirketi de Eva Green'in isteklerinin bitmediğini ve sözleşmeden feragat ettiğini iddia ederek 5 milyon dolarlık karşı dava açtı.

Eva Green'in milyon dolarlık davası sonuçlandı - Resim : 1

Ünlü oyuncu, Londra Yüksek Mahkemesi'nde görülen davayı kazandı. Dava sonrası açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, şunları söyledi:

"Sevdiğim ve imzaladığım güzel bir filmi savunmak için dişimle tırnağımla savaştım. Çok değer verdiğim bir nedenden bahseden, sorunu çözmezsek meydana gelebilecek kaynak savaşları ve kitlesel göç konusunda uyarıda bulunan bir film. Adalet galip geldi."

Yapım şirketi ise "Karar ve mahkemenin bulguları karşısında hayal kırıklığına uğradık. Temyiz de dahil olmak üzere seçenekleri değerlendiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

eva green magazin dava magazin haberleri