Etel Sason hakkında bomba iddia! Ajda Pekkan - Bülent Çavuşoğlu ilişkisini o mu bitirdi?

Etel Sason hakkında bomba iddia! Ajda Pekkan - Bülent Çavuşoğlu ilişkisini o mu bitirdi?

Ajda Pekkan ile sekiz yıl aşk yaşayan Bülent Çavuşoğlu, daha önce Süperstar'ın menajerliğini yapan Etel Sason ile Bodrum Gündoğan'da görüntülendi. Bu görüntü, bir dönem çok konuşulan iddiayı yeniden gündeme getirdi.

Usta sanatçı Ajda Pekkan, 2012'de kendisinden 22 yaş küçük Bülent Çavuşoğlu ile aşk yaşamaya başlamış, bu ilişki tam sekiz yıl sürmüştü.

Etel Sason hakkında bomba iddia! Ajda Pekkan - Bülent Çavuşoğlu ilişkisini o mu bitirdi? - Resim : 1

İlişkilerini sürpriz bir şekilde noktalayan Ajda Pekkan ve Bülent Çavuşoğlu'nun arasının ihanet yüzünden açıldığı haberleri gündeme gelmişti. İhanette adı geçen kişinin Süperstar'ın yanında çalışan bir kadının olduğu öne sürülmüştü.

İHANET İDDİALARI YENİDEN GÜNDEME GELDİ

Milliyet'ten Ali Keser'in haberine göre, Önceki gün Bodrum Gündoğan'daki Mare Deluxe'de yer alan Danış Beach'te Ajda Pekkan'ın bir dönem menajerliğini yapan Etel Sason ile aynı kareye giren Bülent Çavuşoğlu, konuyu tekrar gündeme taşımış oldu.

Etel Sason hakkında bomba iddia! Ajda Pekkan - Bülent Çavuşoğlu ilişkisini o mu bitirdi? - Resim : 2

Bülent Çavuşoğlu, 2014 yılında 'Süperstar' lakaplı sanatçı Ajda Pekkan tarafından iş akdi ani bir şekilde sonlandırılan Etel Sason'la birlikte plajda güneşlendi.

Etel Sason hakkında bomba iddia! Ajda Pekkan - Bülent Çavuşoğlu ilişkisini o mu bitirdi? - Resim : 3

Etel Sason ile şezlongta sohbet eden Bülent Çavuşoğlu'nun, temkinli tutumu ve sürekli olarak etrafını kolaçan etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Etel Sason hakkında bomba iddia! Ajda Pekkan - Bülent Çavuşoğlu ilişkisini o mu bitirdi? - Resim : 4

AJDA PEKKAN İLE ATİLLA ŞEN AŞK MI YAŞIYOR? 

Ajda Pekkan ile Power TV Genel Koordinatörü Atilla Şen, geçtiğiz günlerde Bodrum ilçesine bağlı Bitez’de bulunan bir restoran çıkışında kol kola objektiflere takılmıştı.

Atilla Şen, kendilerini görüntüleyen gazetecileri fark edince panikleyip objektifi eliyle kapatmak istemişti. Panik olan Şen’in halleri kare kare görüntülenmişti.

İkilinin, kol kola yürüdükten sonra aynı arabaya da binmesi kafa karıştırmıştı. Bodrum’dan İstanbul’a döneceğini söyleyen 75 yaşındaki şarkıcı, Sahneleri çok özlediğini söylemişti.

Ajda Pekkan Bülent Çavuşoğlu magazin haberleri