Estetik yaptıran Işın Karaca öncesi ve sonrasını paylaştı: Yaşlanmak yok

Estetik yaptıran Işın Karaca öncesi ve sonrasını paylaştı: Yaşlanmak yok

Sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üstüne çeken Işın Karaca bu sefer estetik sonrasını paylaşımıyla gündemde. "Fransız askısının yeni sürümü" diyen Karaca'nın son hali sosyal medyayı yıktı geçti.

Kariyerinin 15 yılını kilolarıyla mücadele ederek geçirdiğini söyleyen, "Filtreler sayesinde hepimiz androjen gibiyiz" diyen Işın Karaca estetik yaptırdı.

Estetik operasyon geçiren Işın Karaca, öncesini ve sonrasını paylaştı.

"Fransız askısının yeni sürümü" diyen Karaca'nın elmacık kemikleri dolgunlaşıp havaya kalktı, dudaklar dolgunlaştı, çene biraz sivrildi" açıklamasını yaptı.

Estetik yaptıran Işın Karaca öncesi ve sonrasını paylaştı: Yaşlanmak yok - Resim : 1

Karaca, yeni haliyle ilgili şunları söyledi:

*Ben de her kadın gibi dış görüntümün yaşlanmasını istemiyorum. Ruhum 28 ama dış kaporta aynı şeyi söylemiyordu. Pandemi hepimizi ruhsal, fiziksel ve psikolojik olarak etkiledi. Bazen aynaya bakamayacak hale gelmedik mi kızlar?

*Altı haftadan beridir planladığımız bu minik narkozsuz operasyonu gerçekleştirdik. Fransız askısı diye adlandırılan müdahalenin yeni sürümü. Soldaki beni de çok seviyordum, hala seviyorum. Ama sağdaki bana bayıldım.

Estetik yaptıran Işın Karaca öncesi ve sonrasını paylaştı: Yaşlanmak yok - Resim : 2

"YAŞLANMAK YOK"

*Yer çekimine karşı gelemeyen her kas ve yağ dokusu yere doğru iner fotoğrafta görüldüğü gibi. Aslında yapılana kadar ben de ne kadar yıprandığımın farkında değildim. Geleneksel botoks ve dolgu işlemleri artık hemen hemen her kadın ve erkeğin hayatında var, migren ve diş gıcırdatma tedavisinde bile kullanılıyor. Hanımlar, beyler.Tıp ve teknoloji geliştikçe yaşlanmak yok. Bugünü kendimi yenilemeye adadım.

"FİLTRELER SAYESİNDE HEPİMİZ ANDROJEN GİBİYİZ"

Geçtiğimiz haftalarda Melis Baştuğ'un sunduğu programa konuk olan Işın Karaca şunları söylemişti:

*Ben bu ülkede 130 kilo ile ünlü olmuş bir insanım. Kariyerimin 15 yılını şişman olarak kabul ettirmiş bir kadınım. Bu hayatta hiçbir kaygım olamaz. Tek bir gerçek var; şişman olarak bu ülkede ünlü olan birisiyim.

*Ne yazık ki görsel dünyanın piyonları olduk. Filtreler sayesinde hepimiz androjen gibiyiz. 15-16 yaşındaki genç kızların dudak dolgusu, botoks yaptırması çok yanlış. Annelerin kulaklarını çekmek lazım.

Işın Karaca