Esra Ezmeci'ye gelen soru şoke etti! "Vicdan azabı çekiyorum" deyip anlattı

Esra Ezmeci
Esra Ezmeci'ye gelen soru şoke etti! "Vicdan azabı çekiyorum" deyip anlattı

Ünlü psikolog Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından yanıtladığı sorularla dikkat çekmeye devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, yine olay bir paylaşımlarda bulundu.

Hafta içi her gün FOX TV'de yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşı'ya programıyla gündemden düşmeyen Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, akıllara durgunluk veren itirafları da paylaşmayı ihmal etmiyor.

"BEKARETİMİ DİKTİRDİM..."

En son dün akşam yaptığı soru-cevapta, "Bekaretimi diktirdim. Birlikte olduk, mutluyuz, evleneceğiz. Vicdan azabı çekiyorum. Nasıl aşarım bu durumu?" sorusuna yanıt verdi.

Esra Ezmeci, soru karşısında, "Burada şunu düşünmek lazım, ben her zaman dürüstlüğün iyi olduğunu düşünüyorum ama baştan söylemediyseniz, şimdi söylemeniz ilişkideki tüm dengeleri bozabilir. O yüzden en azından bundan sonra her konuda dürüst olarak ve ilişkinize sadakatli olarak bu konuyu dengeleyebilirsiniz." yanıtını verdi.

 

Esra Ezmeci'ye gelen soru şoke etti! "Vicdan azabı çekiyorum" deyip anlattı - Resim : 1

 

Kaynak: Haber Global TV

Esra Ezmeci Fox TV esra ezmeci instagram Esra Ezmeci itiraf magazin haberleri