Esra Dermancıoğlu sosyal medyada olay yarattı

Magazin Haberleri
Esra Dermancıoğlu sosyal medyada olay yarattı

Esra Dermancıoğlu, daha önce "Bir erkeğin beni aldatması asla sorun değil" sözleri nedeniyle çok konuşulmuştu. 53 yaşındaki oyuncu, bu kez de sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu.

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık magazin gündemine gelen oyuncu Esra Dermancıoğlu, yine olay yarattı.

Esra Dermancıoğlu sosyal medyada olay yarattı - Resim : 1

Ünlü oyuncunun Instagram hesabından paylaştığı bu fotoğrafları kısa sürede gündem oldu.

Esra Dermancıoğlu sosyal medyada olay yarattı - Resim : 2

Dermancıoğlu, paylaşımının altına ise şu notu düştü: "Gözümü kapayıp açana kadar 53 yaşında olmuşum… Ya bir de …. Ben niye yaşlanmıyorum? Doğum günüm değil."

Esra Dermancıoğlu

ESRA DERMANCIOĞLU KİMDİR?

7 Aralık 1968 tarihinde dünyaya gelen Esra Dermancıoğlu, Zeynel Abidin Cümbüş'ün torunudur. Ana eğitimini Pierre Loti lisesinde tamamlayan Dermancıoğlu, daha sonra Franklin College İsviçre'de eğitimini sürdürmüştür. Dermancıoğlu, Şahika Tekand'ın eğitim verdiği Stüdyo Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi ve Derya Alabora'nın konservatuvarında ses dersleri almıştır. Ayrıca yurt dışında da çeşitli dersler almıştır.

Oyunculuk kariyerine ise ilk olarak, bir arkadaşının doğum gününde Gülse Birsel'in teklifi ile başlayan Dermancıoğlu, Avrupa Yakası isimli Türk televizyon dizisinin 6. sezonunun 163. bölümünde konuk oyuncu olarak yer almıştır. 2010 yılında ise çekimleri yalnızca bir gün süren Moral Bozukluğu ve 31 isimli filmde rol almıştır. Ayrıca çeşitli televizyon dizilerinde konuk oyuncu olarak rol alan Dermancıoğlu, Fatmagül'ün Suçu Ne? isimli televizyon dizisinde Mukaddes rolü ile kameraların karşısına geçmiş ve tanınır olmuştur. Esra Dermancıoğlu, Kadın İşi: Banka Soygunu isimli sinema filminde Dürdane rolünü canlandırmıştır.

Kaynak: Haber Global TV

Esra Dermancıoğlu magazin magazin haberleri Esra Dermancıoğlu kimdir