Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrıldı, Star TV’nin iddialı dizisine katıldı

Dizi Haberleri
Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrıldı, Star TV’nin iddialı dizisine katıldı

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Behice karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu, Star TV'nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu'nun kadrosuna dahil oldu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Behice karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu, dizinin üçüncü sezonunun sonlarına doğru karakterin ölmesi ile birlikte oyuncu yapıma veda etti.

Birbirinden farklı birçok rolle ekranda izlediğimiz oyuncu, şimdi de Star TV’de yayınlanacak olan yeni bir dram dizisine katıldı.

Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ismi Kaderimin Oyunu olarak belirlendi. NGM Medya tarafından hazırlıkları titizlikle devam eden diziye katılan isimlerden birisinin Esra Dermancıoğlu olduğu duyuruldu.

Dizide ayrıca Kaan Çakır ve Meriç Aral da bulunuyor.

Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrıldı, Star TV’nin iddialı dizisine katıldı - Resim : 1

ESRA DERMANCIOĞLU KİMDİR?

7 Aralık 1968 tarihinde dünyaya gelen Esra Dermancıoğlu, Zeynel Abidin Cümbüş'ün torunudur. Ana eğitimini Pierre Loti lisesinde tamamlayan Dermancıoğlu, daha sonra Franklin College İsviçre'de eğitimini sürdürmüştür. Dermancıoğlu, Şahika Tekand'ın eğitim verdiği Stüdyo Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi ve Derya Alabora'nın konservatuvarında ses dersleri almıştır. Ayrıca yurt dışında da çeşitli dersler almıştır.

Oyunculuk kariyerine ise ilk olarak, bir arkadaşının doğum gününde Gülse Birsel'in teklifi ile başlayan Dermancıoğlu, Avrupa Yakası isimli Türk televizyon dizisinin 6. sezonunun 163. bölümünde konuk oyuncu olarak yer almıştır. 2010 yılında ise çekimleri yalnızca bir gün süren Moral Bozukluğu ve 31 isimli filmde rol almıştır. Ayrıca çeşitli televizyon dizilerinde konuk oyuncu olarak rol alan Dermancıoğlu, Fatmagül'ün Suçu Ne? isimli televizyon dizisinde Mukaddes rolü ile kameraların karşısına geçmiş ve tanınır olmuştur. Son olarak, Kadın İşi: Banka Soygunu isimli sinema filminde Dürdane rolünü canlandırmıştır.

Kaynak: Haber Global TV

dizi haberleri Esra Dermancıoğlu Bir Zamanlar Çukurova Kaderimin Oyunu Esra Dermancıoğlu kimdir