Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine bomba transferler: 12 oyuncu kadroya katılıyor

Magazin Haberleri EDHO Dizi Haberleri
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine bomba transferler: 12 oyuncu kadroya katılıyor

Oktay Kaynarca'nın başrollerde yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yapım ekibiyle ATV arasındaki zam krizi çözüldü. Ekim ayının 2. haftasıyla birlikte yeni bölüm çekimlerinin başlaması beklenen dizinin kadrosuna 12 yeni oyuncunun katılacağı da ortaya çıktı.

ATV ekranında yayımlanan sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ne zaman başlayacağı büyük merak konusu oldu. Dizi ile ilgili müjdeli haberi ise Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu verdi. Yapım ekibiyle ATV arasındaki zam krizinin çözümlendiğini duyuran Eyüboğlu, kadroya 12 oyuncunun katıldığını da açıkladı.

Ali Eyüboğlu’nun “‘EDHO’ kadrosuna 12 oyuncu katıldı” başlıklı yazısından ilgili bölüm şöyle:

“ATV’nin yaz tatilindeki dizilerinden biri hariç hepsi eylülde sete çıktı, bazılarının yayını bile başladı. Ekimde seyircisiyle buluşması planlanan ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın (EDHO) ise yeni bölüm çekimleri bile yapılmadı. Çünkü yapım ekibiyle ATV arasındaki ‘tamamen duygusal’ mesele yeni bitti.

Yedinci sezonuna girecek dizi yapım ekibinin ATV’den ciddi bir zam istemesinin iki sebebi vardı.

Birincisi; diziye yeni sezonda katılacak karakterleri canlandıracak oyunculara ödenecek para. İkincisi de; baştan beri dizide oynayan oyunculara bölüm başına ödenen paraların piyasanın altında kalmış olması...

SEKİZ ERKEK, DÖRT KADIN 

Bir aydan fazla süren görüşmeler anlaşmayla sonuçlanınca ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a yedinci sezonda katılacak oyuncular da belli oldu.

12 yeni karakterin katıldığı projenin yedinci sezon çekimleri haftaya başlayacak.

Dizinin yedinci sezon ilk bölümü yetişirse, ekimin son haftasında ya da kasım ayının başında seyircisiyle buluşacak."

Kaynak: Diğer