Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan hayranlarına müjde

Dizi Haberleri EDHO
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan hayranlarına müjde

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan merakla beklenen haber geldi. EDHO'nun bu yıl final yapacağı iddialarına Yönetmen Onur Tan son noktayı koydu.

ATV'nin 6 sezondur devam eden dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan hayranlarını sevindirecek haber geldi. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan hayranlarına müjde - Resim : 1

Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer'in başrollerinde yer aldığı dizide, önceki hafta Ceylan karakterine hayat veren Sanem Çelik'in ayrılması, izleyenleri çok üzmüştü. Kadın karakterlerin az olduğu diziden güçlü bir kadın oyuncu daha gidince EDHO hayranları bu durumdan pek de memnun olmadı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan hayranlarına müjde - Resim : 2

Dizinin yönetmeni Onur Tan ile birlikte Oktay Kaynarca ve Ozan Akbaba bir ödül törenine katıldı. Dizinin başladığından bu yana çok fazla ödül kazandığını hatırlatan Oktay Kaynarca, "Bu bir ekip başarısı. Buradaki ödülü biz sadece kendi başarımızdan dolayı aldığımızı düşünmüyorum. Çaycısından, yapımcısına kadar herkes bu ödülün bence sahibi. Herkesin katkısı var. Onlar adına alacağız" diye konuştu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan hayranlarına müjde - Resim : 3

6 sezondur dizinin yönetmenliğini sürdüren Onur Tan, dizi hayranlarına müjdeyi verdi. 7. sezonda da devam edileceğini açıklayan Tan, tüm çalışanlar adına ödülleri aldıklarını hatırlattı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan hayranlarına müjde - Resim : 4

Takvim'de yer alan habere göre; oyuncuların diziden ayrılması ve yeni isimlerin katılması yönünde sürekli bir dönüşüm olduğuna vurgu yapan yönetmeni, "7. yıla giriyoruz. Çok uzun bir süre insan hayatında. Hem yeni oyuncular dahil oluyor hem yeni bebeklerimiz oluyor, kaybettiklerimiz oluyor. Uzun bir yola aile olarak çıktık. Bizim için başarı ve istikrar… İstikrarla devam etmek niyetindeyiz" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haber Global TV

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi dizi haberleri EDHO magazin haberleri dizi haberleri ATV dizileri