Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Sezon Finali İzle - EDHO 199. Bölüm

EDHO
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Sezon Finali İzle - EDHO 199. Bölüm

ATV dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın sezon finali yani 199. bölümü yayınlandı. İnternete yüklenen 15 Haziran 2021 tarihli Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin 199. bölümünü izleyebileceğiniz link. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 199. bölüm izle.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin merakla beklenen sezon finali yani 199. bölümü ATV ekranlarında 15 Haziran 2021 Salı günü yayınlandı. Dizinin tamamını full izleyebileceğiniz link haberimizde.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 199. BÖLÜMDE NE OLDU?

Yaman Korkmaz ve ailesi bu kez namlunun ucundadır. Şahin Ağa'yı Savaş'ın elinden kurtardığı için artık hedef haline gelen Hamdi Korkmaz ve ailesi bu kez büyük düşmanla yüz yüze gelir. Savaş'a karşı masayı satmayan Yaman Korkmaz ise müttefiki Hızır Çakırbeyli'nin hayatı için canını ortaya koymaya hazırdır. Kimsesiz Doğan'ın ölümü Çakırbeyli ailesi ve dostlarında şok etkisi yaratırken Savaş ve ekibinde zafer sarhoşluğu yapar. Verdiği savaşta sona yaklaştığını bilecek kadar tecrübeli olan Hızır Çakırbeyli, kartların yeniden dağıtılması için kendi hayatını ortaya koyar. Hızır Çakırbeyli'nin kendisini ortaya koyarak kurduğu planın kilit ismi ise yeğeni Alpaslan Çakırbeyli olur. Savaş'ın mekânına girmek için plan yapan Alpaslan Çakırbeyli, amcası Hızır Çakırbeyli'nin hayatının pamuk ipliğine bağlı olduğunu bilerek elinden geleni yapar. İlyas Çakırbeyli ve Behzat Façalı ise Rıdvan'ı ortada bırakarak Savaş'ın yanına geçen Volkan ve Koray'ın peşine düşer. Behzat Façalı ve Hızır Ali Çakırbeyli ise intikamlarına bir adım daha yaklaşır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 198. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Hızır Çakırbeyli, gelini Didem ve dostu Haşmet Façalı'nın ölümünün arkasındaki isim olan Rıdvan ve ailesini bir bir avlamaya başlar. Verdiği savaştan kayıplarına rağmen galip çıkmaya kararlı olan Hızır Çakırbeyli, kardeşi İlyas Çakırbeyli ve aile dostu Behzat Façalı'nın da yardımıyla Rıdvan'ı ve çocuklarını yakalar. Rıdvan'ın son bir hamleyle Ortadoğu'da enerji şirketlerinin güvenlik işlerini yapan Savaş'tan yardım istemesi ise Hızır Çakırbeyli ve dostlarına yeni bir düşman kazandırır.

Hızır Çakırbeyli yeni düşmanı Savaş'la verdiği mücadelede en yakınındaki isimler tehlikeye girer. Sevdiklerini ve dostlarını korumak için her şeyi yapan Hızır Çakırbeyli, bu uğurda kendi canını da vermeye hazırdır. Hızır Çakırbeyli'nin bu mücadelesinde en büyük destekçisi de yeğeni Alpaslan Çakırbeyli olur. Şahin Ağa'nın yardımıyla kendi ayakların üzerinde duran Kimsesiz Doğan'ın desteğiyle de sokaklarını babası olan Alpaslan Çakırbeyli, yıllar önce rahmetli babasının da düştüğü yol ayrımında Kimsesiz Doğan'ın telkinleriyle yönünü bulmaya hazırdır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 199. BÖLÜM İZLE

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 15 Haziran Salı günü yayınlanan sezon finali yani 199. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 199. BÖLÜM FRAGMANI 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi dizi izle dizi haberleri EDHO son bölüm izle ATV dizileri atv izle edho yeni bölüm izle