Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 196. Bölüm Full İzle - EDHO

EDHO
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 196. Bölüm Full İzle - EDHO

ATV dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 196. bölümü yayınlandı. İşte kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 25 Mayıs 2021 tarihli Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin 196. bölümünü izleyebileceğiniz link. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 196. Bölüm izle.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin merakla beklenen 196. bölümü ATV ekranlarında 25 Mayıs 2021 Salı günü yayınlandı. Dizinin tamamını full izleyebileceğiniz link haberimizde.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 196. BÖLÜMDE NE OLDU?

Hızır Çakırbeyli, verdiği savaşta tek tek sevdiklerini kaybeder. Hızır Ali'nin Didem'le evlendiği gün saldırıya uğramasıyla şok yaşayan Çakırbeyli ailesi, Didem'in acı haberi ile yıkılır. Kızının ölüm haberiyle kendini kaybeden Haşmet Façalı ise saldırının arkasındaki isim olan Rıdvan'ın mekanı basar. Rıdvan'ın adamlarını tek tek indiren Haşmet Façalı, yediği kurşunlarla yere yığılır. Gelinin öldüğü gün dostu Haşmet Façalı'yı da kaybetmek istemeyen Hızır Çakırbeyli, elinden geleni yapar. Yaşanan onca karmaşanın arasında oğlundan gelen sevindirici haberle bir nebzede olsa içi rahatlayan Hızır Çakırbeyli, düşmanını yok etmek için kolları sıvar. Topyekûn savaşa hazır olan Çakırbeyli ailesi ve dostları, bu uğurda her şeyi yapmaya hazırdır. Hızır Çakırbeyli, hala hedef olan oğlu Hızır Ali'yi koruma görevini ise yeğeni Alpaslan Çakırbeyli'ye verir. Tek tek aile üyelerini kaybeden Rıdvan, bu kez de bombalı saldırı yapmak için kolları sıvar.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 195. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

İlyas Çakırbeyli'nin Pınar'la birlikte kurduğu oyun Ömür Çakırbeyli'nin son anda mekanı basmasıyla bozulur. Tüm düşmanlarını tek seferde temizlemeyi planlayan İlyas Çakırbeyli, sadece Rıdvan'ın oğlu Musa'yı öldürebilir.  Oğlunun intikamını almak isteyen Rıdvan ise kana kan diyerek okları Hızır Çakırbeyli'nin oğlu Hızır Ali'ye çevirir. Kendisinden habersiz yapılan planlardan rahatsız olan Hızır Çakırbeyli, duruma el koyarak kendi oyunun kurmak için kolları sıvar.  Haşmet Façalı, İlyas ve Ömür arasındaki gerginlik yüzünden köprüleri yıkmaya hazırdır. Fakat Didem'in aşkı, iki aile arasında yeni bir başlangıç yaptırır. Didem ve Hızır Ali'nin bu durumuna müdahale eden Hızır Çakırbeyli, Haşmet Façalı ile konuşarak sevenlerin kavuşmasını ister. Çıkan savaş yüzünden nikah merasimini evlerinin bahçesinde yapma kararı alan Hızır Çakırbeyli, oğlu Hızır Ali'ye ve Didem'e yapılacak saldırıyı yine de engelleyemez.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 196. BÖLÜM İZLE

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 25 Mayıs Salı günü yayınlanan 196. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 196. BÖLÜM FRAGMANI 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi dizi izle dizi haberleri EDHO son bölüm izle ATV dizileri atv izle edho yeni bölüm izle