Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 195. Bölüm Full İzle - EDHO

EDHO
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 195. Bölüm Full İzle - EDHO

ATV dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 195. bölümü yayınlandı. İşte kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 18 Mayıs 2021 tarihli Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin 195. bölümünü izleyebileceğiniz link. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 195. Bölüm izle.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin merakla beklenen 195. bölümü ATV ekranlarında 18 Mayıs 2021 Salı günü yayınlandı. Dizinin tamamını full izleyebileceğiniz link haberimizde.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 195. BÖLÜMDE NE OLDU?

İlyas Çakırbeyli'nin Pınar'la birlikte kurduğu oyun Ömür Çakırbeyli'nin son anda mekanı basmasıyla bozulur. Tüm düşmanlarını tek seferde temizlemeyi planlayan İlyas Çakırbeyli, sadece Rıdvan'ın oğlu Musa'yı öldürebilir.  Oğlunun intikamını almak isteyen Rıdvan ise kana kan diyerek okları Hızır Çakırbeyli'nin oğlu Hızır Ali'ye çevirir. Kendisinden habersiz yapılan planlardan rahatsız olan Hızır Çakırbeyli, duruma el koyarak kendi oyunun kurmak için kolları sıvar.  Haşmet Façalı, İlyas ve Ömür arasındaki gerginlik yüzünden köprüleri yıkmaya hazırdır. Fakat Didem'in aşkı, iki aile arasında yeni bir başlangıç yaptırır. Didem ve Hızır Ali'nin bu durumuna müdahale eden Hızır Çakırbeyli, Haşmet Façalı ile konuşarak sevenlerin kavuşmasını ister. Çıkan savaş yüzünden nikah merasimini evlerinin bahçesinde yapma kararı alan Hızır Çakırbeyli, oğlu Hızır Ali'ye ve Didem'e yapılacak saldırıyı yine de engelleyemez.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 194. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Ortak düşmana karşı İshak ve ekibiyle el sıkışarak birlikte mücadele etmeye karar veren Hızır Çakırbeyli, attığı bu adım sayesinde Yaman Korkmaz ve ailesinin hayatını kurtarır. İshak'ın verdiği istihbarat sayesinde yapılacak baskını dakikalar önce haber alan Yaman Korkmaz ve ailesi çatışmadan sağ kurtulur. Bu kurtuluşun en büyük etkeni ise haber vermekle yetinmeyip Yaman Korkmaz'ın yardımına koşan İshak olur.  Ömür Çakırbeyli ve İlyas Çakırbeyli arasındaki gerilim tüm aileyi sarar. Haşmet Façalı'nın olayı anlamadan İlyas Çakırbeyli'ye attığı kafa, artık aile meselesi olmaktan çıkar ve masanın konusu haline gelir. Hızır Çakırbeyli'nin ortamı yumuşatması için topladığı masada İlyas Çakırbeyli'nin tavrı net olur. Geri adım atmayan Haşmet Façalı ise tüm masayı karşısına alır. Eşinden boşanmak üzere olan İlyas Çakırbeyli ise yaşadığı bunalım yüzünden gözünü karartır ve ölmek pahasına düşmanı tek tek indirmeye yemin eder. İlyas Çakırbeyli'nin bu planlarında en büyük destekçisi ise yeğeni Alpaslan Çakırbeyli olur.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 195. BÖLÜM İZLE

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 18 Mayıs Salı günü yayınlanan 195. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 195. BÖLÜM FRAGMANI 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi dizi izle dizi haberleri EDHO son bölüm izle ATV dizileri atv izle edho yeni bölüm izle