Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz 185. Bölüm İzle (EDHO)

EDHO
Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz 185. Bölüm İzle (EDHO)

ATV dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 185. bölümü yayınlandı. İşte kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 9 Mart 2021 tarihli Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin 185. bölümünü izleyebileceğiniz link.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin merakla beklenen 185. bölümü ATV ekranlarında 9 Mart 2021 Salı günü yayınlandı. Dizinin tamamını full izleyebileceğiniz link haberimizde.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 185. BÖLÜMDE NE OLDU?

İlyas Çakırbeyli, abisi Hızır Çakırbeyli'den aldığ iznini harfiyen yerine getirmek için canla başla çalışır. Özcan'ın otelde kendisini ortadan kaldırmaya çalışmasının ardından planını kuran İlyas Çakırbeyli, İshak'ı pusuya düşürür.  İlyas Çakırbeyli abisi Hızır Çakırbeyli ve yeğeni Alpaslan Çakırbeyli'nin yokluğunu aratmaz. Bahar Sincanlı'nın yakın korumalığını yapan Orhan'ın ihanetini öğrenen ve bu bilgi sayesinde abisi Hızır Çakırbeyli ve Kimsesiz Doğan'ı kurtarmak için harekete geçen İlyas Çakırbeyli, bir yandan da akrabası Haşmet Façalılar'la hasımlık yapan İdris ve ailesiyle uğraşır. İlyas Çakırbeyli, Tufan Reis'in de yardımıyla İdris ve ailesi üzerinde plan yapar.  Atılan iftira yüzünden içeri giren Hızır Çakırbeyli, Tuncay ve Hamdi Korkmaz'ın kurduğu planı çözer. Suphi üzerinden Hızır Çakırbeyli ve Kimsesiz Doğan'ı ortadan kaldırmak isteyen Gece Kuşu ise kendi kazdığı kuyuya düşer.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 184. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

İshak, Hızır Çakırbeyli ve Kimsesiz Doğan'a nefret ettikleri toz üzerinden plan kurar. İshak'ın iftirasıyla cezaevine giren Hızır Çakırbeyli ve Kimsesiz Doğan artık hayatları için mücadele edecektir. Gelecek müdahaleyi bekleyen Hızır Çakırbeyli, ziyaretine gelen ve yokluğunda ailesinin başına geçirdiği İlyas Çakırbeyli'den ihanet eden herkesin yok edilmesini ister. Hızır Çakırbeyli hem içerde hem dışarda İshak'ın bağlı olduğu şebekeyle de mücadelesine devam eder.  Ailesini bir arada tutmaya çalışan İlyas Çakırbeyli, bir yandan da Alpaslan'a yapılan operasyonda kimin hainlik yaptığın öğrenmeye çalışır. Akrabası Façalılar'la hasım olan İdris Reis'le gemileri yakan İlyas Çakırbeyli, İdris'in kardeşi Demir'in arkasındaki adamı ortaya çıkarmak için uğraşır.  Geçirdiği zorlu ameliyatın ardından tekerlekli sandalyeye mahkum kalan Alpaslan'ın ise tek dayanağı rahmetli eşinin emaneti kızı Zeyno olur. Tekin ve Kubilay'ı amcası İlyas Çakırbeyli'nin yanına gönderen Alpaslan, en büyük mücadelesini de kendi içinde verir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 185. BÖLÜM İZLE

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 185. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi dizi izle dizi haberleri EDHO son bölüm izle ATV dizileri atv izle edho yeni bölüm izle