Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı'ya büyük şok! "Hayatı hapiste geçecek"

Haber Merkezi
Survivor Magazin Haberleri
Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı'ya büyük şok! "Hayatı hapiste geçecek"

2011 yılında Survivor yarışmasıyla tanınan Taner Tolga Tarlacı, bir süredir Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde cezaevinde yatıyordu. Tarlacı'nın taciz, darp, gasp ve benzeri birçok suçtan 18 yıl hapis cezası aldığı iddia edildi. Cenk Hoca adlı fenomen, Taner Tolga Tarlacı hakkında Rum bir kadının iftirası yüzünden ceza aldığını söyledi.

Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışması 2011 yılına damga vurmuştu. Programdan 4. olarak ayrılan Taner Tolga Tarlacı'nın adı, daha çok skandallarla anılıyordu. Türkiye ve Kuzey Kıbrıs'ta çeşitli suçlardan yargılanan Tarlacı; Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde de suç işlemişti. Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde işlediği suçlar nedeniyle tutuklanan Tarlacı, darp, gasp, taciz ve benzeri birçok suçlamayla karşı karşıya kaldı. Mahkeme, Tarlacı'yı bu suçlardan dolayı 18 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı'ya büyük şok! "Hayatı hapiste geçecek" - Resim : 1

"TANER TOLGA TARLACI'NIN HAYATI HAPİSTE GEÇECEK GİBİ GÖZÜKÜYOR"

Kıbrıs'ta yaşayan ve 'Cenk Hoca' olarak bilinen ünlü sosyal medya fenomeni, Tarlacı'yı cezaevinde ziyaret etti.  Cenk Hoca, darp, gasp, taciz gibi suçlamalarla Tarlacı'nın davasının sonuçlandığını duyurdu.

Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı'ya büyük şok! "Hayatı hapiste geçecek" - Resim : 2

Cenk Hoca, “Bir şeyler yapacağız ama açıkça söyleyeyim hiç umudum yok. Taner’in hayatı hapiste geçecek gibi gözüküyor” dedi.

Cenk Hoca, yayınladığı videoda şunları söyledi: "Kız bir gün 100 Euro para istedi kendinden. 20 Euro verdi, tartıştılar. Sonra 'Ben gidiyorum polise, tecavüz ettiğini söyleyeceğim." demiş. Gitti ama mahkemede tecavüze dair bulgu yoktu. DNA'da bir şey çıkmadı. Diğer olayları da kattıkları için 18 yıl ceza verdiler. Ben bilirim bunların ne kadar ırkçı olduğunu. Taner belki de dünyanın en kötü yerine kaçtı. Almanya'ya niye gitmedin? Bunların hala kuyruk acısı var. Bizden nefret ediyorlar. Bu haksızlık, ha Taner melek mi? Melek değil. Çok hatalar yaptı."