Eski MasterChef yarışmacısı Güzide'den Uğur'a destek: Gençken yapmış cezası bu olmamalıydı!

MasterChef Türkiye 2020
Eski MasterChef yarışmacısı Güzide'den Uğur'a destek: Gençken yapmış cezası bu olmamalıydı!

MasterChef Türkiye 2019'un popüler yarışmacılarından Güzide Mertcan, dün akşam yarışmadan diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz'in dakikalarca gözyaşı döktüğü anlarla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

MasterChef Türkiye yarışmasıyla adını duyuran ve lüks villasıyla günlerce konuşulan Güzide Mertcan, yıllar önce yaptığı Twitter paylaşımlardan dolayı MasterChef Türkiye 2020'den diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz hakkındaki görüşünü sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

Eski MasterChef yarışmacısı Güzide'den Uğur'a destek: Gençken yapmış cezası bu olmamalıydı! - Resim : 1

Güzide Mertcan, dün akşam ekrana gelen bölümde yarışmadan diskalifiye olan Uğur ile ilgili şunları ifade etti: 

"Bu gece hakkında bir şeyler söylemeye mecbur hissediyorum. Öncellikle bu arkadaş ettiği küfürler yüzünden yarışamıyorsa sosyal medyalar önceden denetlenmeli çok zor değil en fazla kaç yarışmacı var. Ona göre yarışmacı seçimleri yapılmalı. Tamam bu güne kadar bu tarz bir durum yaşanmadı diskalifiye kararı verildi. TV karşısında bu sahnelerin gösterilme sebebi ne?"

Eski MasterChef yarışmacısı Güzide'den Uğur'a destek: Gençken yapmış cezası bu olmamalıydı! - Resim : 3

"HAYATIMDA GARİP DAKİKALAR YAŞADIM"

Güzide, sözlerine "İzleyen herkes 'ya yazık gençken yapmış cezası bu olmamalıydı' dedi mi? Dedi... Çocuğun haline üzüldük mü üzüldük. Bakıyorum saniyeler içinde görülmemiş bir hızla takipçisi artıyor. Ee o zaman şu an yaşanan ne? Yapılan bir hatadan dolayı bir genci ağlatmak, ardından o hatayı yapan gençten kahraman çıkartmak. Hayatımda daha garip dakikalar yaşamadım" diye devam etti.

Eski MasterChef yarışmacısı Güzide'den Uğur'a destek: Gençken yapmış cezası bu olmamalıydı! - Resim : 4

ESKİ PAYLAŞIMLARI NEDENİYLE DİSKALİFİYE OLDU 

MasterChef 2020'de yarışan Uğur, sekiz yıl önce yaptığı sosyal medya paylaşımları nedeniyle yarışmadan diskalifiye edilmişti.
 

Kaynak: Haber Global TV

MasterChef Türkiye 2020 MasterChef Uğur MasterChef Güzide Uğur Yılmaz Deniz