Eski haline geri döndü! Arda Kural'ın değişiminin sırrı ortaya çıktı

Eski haline geri döndü! Arda Kural'ın değişiminin sırrı ortaya çıktı

Yaşadığı zor günleri geride bırakıp eski görünümüne kavuşan ünlü oyuncu Arda Kural son haliyle hayranlarını mutlu etti. 41 yaşındaki oyuncunun büyük değişiminin nedeni ise ortaya çıktı.

Bir dönem yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle sokaklarda yaşayan ünlü oyuncu Arda Kural yaşadığı zorlukları geride bıraktı.

SAÇ EKTİRMİŞ...

2000'li yılların popüler oyuncusu Instagram hesabından paylaştığı son fotoğrafla çok konuşuldu. 2 ayda 14 kilo verdiği öğrenilen ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla saç ektirdiği de ortaya çıktı. 

Arda Kural

SOSYAL MEDYADAN BEĞENİ YAĞDI

Hayranlarının "Eski haline geri dönmüş", "Bu fotoğrafta eski Arda'yı gördüm", "Efsane geri döndü", "Seni böyle görmek çok güzel", "Çok iyi gördük seni" gibi yorumlar yaptığı Arda Kural'a sosyal medyadan beğeni yağdı.

Arda Kural

“ŞÖHRETİ KALDIRAMADIM”

Arda Kural, Şubat 2020'de, Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına katılmış ve şu açıklamayı yapmıştı:

"Şöhreti kaldıramamış biri değilim, Sadece şöhretin mecbur bıraktığı şeyler var, onları kaldıramadım. İnsanları seven, kardeş gibi gören biriyim. Kimseye küskünlüğü, kırgınlığım yok. Öfkem vardı. Kendimde aşamadığım şeyler vardı, insan hataları önce kendinde aramalı ben de öyle yaptım ve sorunları aştım" demişti.

Arda Kural Arda Kural son hali Arda Kural kaç kilo verdi Arda Kural yeni dizisi magazin magazin haberleri saç ekimi