Eski futbolcu Emre Aşık motosikletiyle otomobile çarptı! Sağlık durumu nasıl?

Magazin Haberleri
Eski futbolcu Emre Aşık motosikletiyle otomobile çarptı! Sağlık durumu nasıl?

Son günlerde eski eşi Yağmur Sarnıç ile olan olaylı boşanma ve velayet davaları nedeniyle gündemden düşmeyen eski futbolcu Emre Aşık, motosikletiyle otomobile çarptı. Trafik kazası geçiren Aşık, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Eski eşi Yağmur Sarnıç tarafından hakkında öldürülme planları yapıldığı ortaya çıkan Emre Aşık motorsikleti ile kaza geçirdi.

Sabah’ta yer alan habere göre, Ünlü futbolcu Emre Aşık, geçtiğimiz günlerde sabah 9 sıralarında motosikletiyle Sarıyer'de ilerliyordu. İstinye Park AVM yakınlarındaki trafik ışıklarında beklemeye başlayan Aşık, yeşil ışık yandığında hareket etmek istedi. İddiaya göre, bu sırada yan yönden gelen bir araçla çarpışan Aşık, çarpmanın etkisi ile motosikletinden düştü ve ayağından yaralandı. Diğer aracın sürücüsünün de özel bir televizyon kanalında şoför olduğu belirlendi.

İKİ TARAF DA ŞİKAYETÇİ OLMADI

V. S. isimli şoför, 112 acil yardım hattını arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ünlü futbolcu, Baltalimanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Olayla ilgili polis merkezine giderek ifade veren iki kazazede, birbirlerinden şikayetçi olmadı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI: "İYİYİM"

Geçirdiği kaza nedeniyle hayranlarını korkutan Aşık, sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Emre Aşık, Instagram paylaşımına "İyiyim" notu düştü.

Eski futbolcu Emre Aşık motosikletiyle otomobile çarptı! Sağlık durumu nasıl? - Resim : 1

Kaynak: Diğer

Emre Aşık sosyal medya magazin magazin haberleri