Eski eşi tarafından darp edilen Özcan Deniz'den sert açıklama

Magazin Haberleri

Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'a açtığı velayet davasının dördüncü duruşması görüldü. Basına kapalı olarak görülen duruşmada 3 tanık dinlendi ve dava 14 Aralık'a ertelendi. Mahkeme sonrası ikilinin daha önce yaşadığı ve güvenlik kameralarına takılan kavga görüntüleri ortaya çıktı.

Özcan Deniz, 2018'de hayatını birleştirdiği ve oğlunun annesi olan Feyza Aktan ile 2019 yılında olaylı bir şekilde boşanmıştı. Ünlü oyuncunun, geçtiğimiz günlerde oğlu Kuzey'i görmek için Feyza Aktan’ın evine gittiği ve eski eşi tarafından darp edildiği öne sürülmüştü. İkili arasında yaşanan şiddet olayının görüntüleri ortaya çıktı.

Eski eşi tarafından darp edilen Özcan Deniz'den sert açıklama - Resim : 1

Aktan'ın tokatı karşısında neye uğradığı şaşırıyor. Aktan, ardından da Özcan Deniz’in tişörtünü yırtıyor. Özcan Deniz'in kavga esnasında, 'Çocuğa vurma' dediği de duyuluyor.

Olayla ilgili şikayetçi olan şarkıcı Özcan Deniz'in ihbarı sonrası soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Eski eşi tarafından darp edilen Özcan Deniz'den sert açıklama - Resim : 2

Duruşmanın ardından Özcan Deniz, sosyal medya hesabında çok konuşulacak bir paylaşım yaptı.

"Sen evlatsın... Kişilik hakları olan bir bireysin. Kimsenin şöhret basamağı, deney tahtası, hırs ve çıkar kapısı ve en önemlisi 'kredi kartı' değilsin. Senin küçük bedeninin arkasına sığınıp bunları yapan herkes, kimliği ne olursa olsun bize akıttıkları her damla gözyaşımızın hesabını yargı karşısında verecekler canım oğlum. Bastığın toprağa, aldığın her nefese kurban olacak güçlü bir baban var senin..."

Eski eşi tarafından darp edilen Özcan Deniz'den sert açıklama - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Özcan Deniz Feyza Aktan