Eski erkek güzeli Karahan Çantay'ın vefatından sonra Sibel Can'dan şaşırtan hamle

Magazin Haberleri
Eski erkek güzeli Karahan Çantay'ın vefatından sonra Sibel Can'dan şaşırtan hamle

Eski manken Karahan Çantay'ın vefatının ardından, bir dönem adının aşk dedikodularına karıştığı ünlü şarkıcı Sibel Can çok şaşırtıcı bir hamlede bulundu.

1995 yılında, 22 yaşındayken katıldığı Mr.Turkey yarışmasında birinci olan Karahan Çantay, geçen pazar günü Tayland’da geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti.

Eski erkek güzeli Karahan Çantay'ın vefatından sonra Sibel Can'dan şaşırtan hamle - Resim : 1

AİLESİ İSYAN ETTİ

Çantay'ın cenazesinin 2 gündür morgta tutulduğu ve sahipsiz olduğu öne sürüldü. 47 yaşında hayata veda eden eski modelin cenazesiyle ilgili iddialar karşısında ailesi isyan etti.

Eski mankenin olay yerinde hayatını kaybettiğini söyleyen kız kardeşi Ceyhan Betül Çantay, "Cenazesini getirmek için girişimlere başladık. 'Sahipsiz morgda yatıyor' haberleri bizi çok üzdü. Türkiye'yi terk ederken çok kırgındı. Kardeşim hiçbir zaman yalnızlık çekmedi. Kimsesiz, sahipsiz değil. Hiç evlenmedi" açıklamasında bulundu. 

Öte yandan Çantay’ın vefatı sonrası sosyal medyada bir anda gündem olan Sibel Can, Instagram hesabında yorumlara sınırlama getirerek dikkat çekti. 

Eski erkek güzeli Karahan Çantay'ın vefatından sonra Sibel Can'dan şaşırtan hamle - Resim : 2

AŞK HABERLERİ EVLİLİĞİNİ BİTİRDİ İDDİASI

Bir dizide ve Dedikodu şarkısının klibinde rol arkadaşı olan ikili, sık sık birlikte görüntüledi. Ünlü modelin Sibel Can'la olan ilişkisinin iş ilişkisinden öteye gittiği iddiaları ise magazin gündeminde yer aldı. Çantay’ın o dönemde Sibel Can’ın Hakan Ural’la olan evliliğinin bitmesine neden olduğu da öne sürüldü.

Eski manken, adının karıştığı skandallardan sonra Amerika'ya göç etti, New York'ta taksicilik yaptı.

Eski erkek güzeli Karahan Çantay'ın vefatından sonra Sibel Can'dan şaşırtan hamle - Resim : 3

KARAHAN ÇANTAY KİMDİR?

Karahan Çantay, 21 Aralık 1973 tarihinde öğretmen bir baba ile ev hanımı bir annenin oğlu olarak Ankara'da doğmuştur. Balıkesir'de büyümüştür. İlk, orta ve liseyi Baversite sınavlarında da, en büyük ideali olan ODTÜ'ye dereceyle girdi. 1990 yılında ODTÜ Matematik Bölümü'nü kazandı. Son sınıfa kadar okudu. Mankenliğe başlayınca okulu bıraktı. 2000 yılında okuldan atıldı.

 1995 yılında "Mr Turkey" model yarışmasının birincisi oldu. 1996 yılında ilk kez İstanbul'da düzenlenen Mr World erkek güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiş ve Tom Nuyens ile Gabriel Soto'nun ardından üçüncü oldu.Mankenlik, fotomodellik derken, dizilerde de rol aldı. 1999 yılında 'uyuşturucu bulundurmak ve nakletmek' suçundan hakkında dava açıldı.

Kaynak: Haber Global TV

Karahan Çantay Sibel Can Tayland karahan çantay nerede öldü karahan çantay nasıl öldü karahan çantay kaç yaşında öldü Karahan Çantay kimdir magazin haberleri tayland karahan çantay trafik kazası türkiye'nin ilk erkek güzeli karahan çantay