Eşini terk edip Machine Gun Kelly ile aşk yaşayan Megan Fox isyan etti

Eşini terk edip Machine Gun Kelly ile aşk yaşayan Megan Fox isyan etti

Eşi Brian Austin Green ile ayrılarak rapçi Machine Gun Kelly'le ilişkiye başlayan ve ve adı yasak aşk iddialarına karıştığı için eleştirilen Megan Fox, sonunda sessizliğini bozdu.

Kısa süre önce eşinden ayrılan, rapçi Machine Gun Kelly’le birlikte olduğunu açıklayan ABD’li oyuncu ve manken Megan Fox, eleştiri yağmuruna tutuldu. Fox'un yasak aşk yaşadığı iddia edildi.

Açıklama yapan Fox, ağır biçimde eleştirdiğini söyledi. Fox, artık görüşmediği Brian Austin Green’le evliliğine atıfta bulunarak şu açıklamayı yaptı:

"Gerekçesi ne olursa olsun insanlar bana aptal ve değersiz demeye çok hazır ve bu çılgınlık. 15 yıldır aynı kişiyle ilişki yaşadığımı biliyor musunuz?"

Eşini terk edip Machine Gun Kelly ile aşk yaşayan Megan Fox isyan etti - Resim : 1

Fox, katı tecrit önlemleriyle başa çıkmaya çalışırken bile eleştirileri bir kenara bırakmayı ve bunun yerine kendisi için en iyi olana odaklanmayı öğrendiğini belirterek şöyle konuştu:

"Karantina sırasında hayatım çok değişti. Bu çılgınca. Ben otoriteyle yaşayabilen ya da otorite tarafından kısıtlanan biri değilim, bu yüzden bu koşullar benim açımdan gerçekten zorlayıcı. Dürüst olmam gerekirse bana sabırlı olmaya dair çok şey öğretti ve teslim olmak zorunda kaldım."

Eşini terk edip Machine Gun Kelly ile aşk yaşayan Megan Fox isyan etti - Resim : 2

Fox hayatına dair yeni değişikliklerin Covid-19 kısıtlamalarına rağmen boşanma, yeni bir ilişki ve pek çok yeni film olduğunu da sözlerine ekledi.

Machine Gun Kelly Megan Fox