Eşinden tek celsede boşanan Bora Gencer, mahkemeden çıkan karara böyle tepki gösterdi

Magazin Haberleri
Eşinden tek celsede boşanan Bora Gencer, mahkemeden çıkan karara böyle tepki gösterdi

90'ların popüler isimleri arasında yer alan müzisyen Bora Gencer ile 13 yıldır evli olduğu Hülya Gencer, birlikteliklerini tek celsede sonlandırdı. Eşinin adına çekilen 400 bin TL'lik konut kredisinin borcunun kendisine hükmedildiğini öğrenen müzisyen "Bittim ben artık" diye tepki gösterdi.

Müzisyen Bora Gencer’in 13 yıllık eşi Hülya Gencer’e açtığı davanın duruşması görüldü. İstanbul Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmada davacı Bora Gencer ile davalı Hülya Gencer hazır bulundu. Davalı Hülya Gencer ile 2008 yılında evlendiklerini belirten davacı Bora Gencer, ortak çocuklarının velayetinin davalı annede kalabileceğini söyledi.

Eşinden tek celsede boşanan Bora Gencer, mahkemeden çıkan karara böyle tepki gösterdi - Resim : 1

Mahkeme, davacı ve davalının ortak çocuklarının velayetinin annede kalmasına, çocuğun okul masraflarının baba tarafından karşılanmasına ve davacı Bora Gencer’in, çocuğu için 3 bin lira iştirak nafakası ödemesine karar verdi.

Eşinden tek celsede boşanan Bora Gencer, mahkemeden çıkan karara böyle tepki gösterdi - Resim : 2

"BİTTİM BEN ARTIK BUNDAN SONRA"

Sarıyer Çayırbaşı’ndaki çatı nitelikli piyesli mesken için davacı Hülya Gencer adına 400 bin bedelli bankadan konut kredisinin borçlarının davacı Bora Gencer tarafından ödenmesine hükmeden mahkeme, söz konusu taşınmazda davalı Hülya Gencer’in çocuğuyla birlikte oturmaya devam edeceğini belirtti.

Mahkeme kararının açıklamaya devam ettiği sırada davacı Bora Gencer, “Bittim ben artık bundan sonra” diye gülerek kararı dinlemeye devam etti.

Davalı Hülya Gencer’in boşanma sonrası eşinin soyadı olan ‘Gencer’ soy ismini kullanmaya devam etmeyi istemesinin üzerine mahkeme, davacı Bora Gencer’in de rızası olduğunu ve herhangi bir maddi manevi tazminat talebinin olmadığını belirterek tarafların tek celsede boşanmalarına karar verdi.

Kaynak: İHA

Bora Gencer konut kredisi magazin magazin haberleri