Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken'den çarpıcı karar

Magazin Haberleri
Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken'den çarpıcı karar

Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz ocak ayında Yeşilköy'de bulunan bir balıkçıda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Yaşadığı tarifsiz acı ile zor günler geçiren Erken, aldığı kararı sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Ünlü sunucu Ece Erken’in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak gecesi İstanbul Bakırköy’de bir balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Eşinin ölümünden sonra zor günler geçiren Ece Erken, Mahmutyazıcıoğlu'nun mirasıyla aldığı kararı Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken'den çarpıcı karar - Resim : 1

Erken, “Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum. Biz gönülden bağlıydık, öyle kalacağız. Reddi miras yapıyorum. Herkese sevgi ve saygılarımla” ifadesini kullandı.

Ece Erken

"EN AZ KATİLLER KADAR İFŞA OLACAKLAR"

Ece Erken, geçen günlerde Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun evinin izinsiz kiraya verildiğini söylemişti.

Tepkisini sosyal medya hesabından dile getiren sunucu, "Kim ne haksızlık, dolandırıcılık yaptıysa, kim eşime ait olan evi izinsiz kiraya verdiyse, en az katiller kadar ifşa olacak! Ama hayat ne garip, bu ucuzluklara artık şaşırmıyorum. Meğer hepsi açmış. Başınıza gelmedikçe anlamazsınız" mesajını paylaşmıştı.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken'den çarpıcı karar - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Ece Erken Şafak Mahmutyazıcıoğlu magazin magazin haberleri