Eşi Şafak Mahmut Yazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken günler sonra görüntülendi! İşte son görüntüsü

Magazin Haberleri
Eşi Şafak Mahmut Yazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken günler sonra görüntülendi! İşte son görüntüsü

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırı sonucu öldürülmesiyle kahrolan Ece Erken alışveriş merkezinde görüntülendi. Ece Erken sorulara yanıt vermedi. Erken'in bitkin hali gözlerden kaçmadı.

Ünlü sunucu Ece Erken, avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun silahlı saldırı sonucu öldürülmesinin ardından zor günler geçiriyor.

Sosyal medya hesabından yaşadığı acıyı takipçileriyle paylaşan Ece Erken’in son hali merak ediliyordu. Ünlü sunucu günler sonra ilk kez görüntülendi.

Ece Erken a

Akşam'ın haberine göre; Erken, İstinye'deki bir alışveriş merkezinde bulunan restorandan çıkarken objektiflere yansıdı.

Ece Erken

Erken, otomobilini beklediği esnada basın mensuplarının kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bıraktı.

"NEYE YANAYIM"

Ece Erken, sosyal medya hesabından katillere ve Mahmutyazıcıoğlu’nun arkadaşlarına isyan etti.

“Neye yanayım bilmiyorum ki, hangi birine? O gün evden çıkmak istemeyen, play station oynamayı isterken Fikret Orman, Serkan Yazıcıoğlu, Ahmet Ürkmezgil, Fatih Doğan ile yine Beşiktaş’la ilgili toplantıya gitmene engel olmayan kendime mi? ‘Gel, evin oralarda yapın’ dedim onda bile ‘Ahmet Ürkmezgil’in eşi yoğun bakımda bizim balıkçıya yakın hastanede eşi, ne olur ne olmaz, eşine bir şey olur orada olsun’ demiştin, onda bile yine başkasını düşünmüştün, o gece seni kimse düşünmese de, sen herkesi düşünürdün…”

“Hayatta hiçbir şey olamamış, dışlanmış, hiç sevilmemiş anca silahla kendini mafya sanan, katiller Kadir Yasak, Ali Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman ve diğer magandalara mı yanayım, verdikleri yalan ve trajikomik ifadelere mi? Yoksa senin aslanlar gibi tek başına mücadelene sessiz kalan sözde masada oturduğun arkadaşlarına mı?”

Kaynak: Diğer

Ece Erken Şafak Mahmutyazıcıoğlu magazin magazin haberleri