Eşi Nihan Ünsal’ın ihanetiyle sarsılan Burak Sergen’e eski eşinden destek geldi

Sadakatsiz Magazin Haberleri
Eşi Nihan Ünsal’ın ihanetiyle sarsılan Burak Sergen’e eski eşinden destek geldi

Sadakatsiz dizisinin oyuncusu Burak Sergen'in 4 ay önce nikah masasına oturduğu eşi Hande Ünsal'ın ihanetine uğradığı ve boşanma kararı aldığı iddia edildi. Eşinin ihanetiyle sarsılan Sergen'e eski eşi Işıl Sergen'den destek geldi.

Oyuncu Burak Sergen, geçtiğimiz nisan ayında koronavirüse yakalanmıştı. 46 gün süren tedavi sürecinin ardından taburcu olan Sergen, şimdi de kötü bir haberle sarsıldı.

Eşi Nihan Ünsal’ın ihanetiyle sarsılan Burak Sergen’e eski eşinden destek geldi - Resim : 1

4 AY ÖNCE EVLENMİŞTİ

Sağlığına tekrar kavuşan Sergen, 2019'dan beri birlikte olduğu nişanlısı Nihan Ünsal'la 4 ay önce evlenmişti. Kendisinden 28 yaş küçük Nihan Ünsal'la aile arasında gerçekleşen nikah töreni 4 Haziran 2021'de Sergen'in evinde gerçekleşmişti.

Eşi Nihan Ünsal’ın ihanetiyle sarsılan Burak Sergen’e eski eşinden destek geldi - Resim : 2

EŞİNDEN ŞÜPHELENDİ

Medyatava'nın özel haberine göre; 60 yaşında olan Burak Sergen, 32 yaşındaki eşi Nihan Ünsal'ın kendisini aldattığını öğrendi. Eşinden bir süredir şüphelendiği öne sürülen Burak Sergen, Nihan Ünsal'ın ilişkisini belgelettiği de iddia edildi.

“15 MİLYON TAZMİNAT ALMADIM”

Burak Sergen'in eski eşi Işıl Sergen, "İyi ya da kötü günler hepimiz için" diyerek başladığı sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kimsenin kötü günüyle sevinen bir insan asla olmadığım gibi oğlumun babasının bu durumdan en güçlü şekilde çıkacağına da eminim. İçinde bulunmadığım durumlarda da yorum yapmak ve konuşmak asla istemiyorum. Sadece adımın geçtiği kısımla ilgili açıklama yapmak zorunda kaldım. Bugün haber sitelerine düşen haberin içinde, Burak Bey'le boşanma anlaşmamızda '15 milyon tazminat' aldığıma dair bölüm tamamen gerçek dışıdır. O zaman da açıkladığımız gibi dostane bir anlaşmalı boşanma gerçekleştirdiğimiz için kimsenin kimseden tazminat alacağı doğmamıştır."

Kaynak: Diğer

Burak Sergen Işıl Sergen Sadakatsiz Nihan Ünsal magazin haberleri