Eşi İstem Yılmaz'ı yeniden ikna eden futbolcu Burak Yılmaz: Kötü günler geride kaldı

Eşi İstem Yılmaz'ı yeniden ikna eden futbolcu Burak Yılmaz: Kötü günler geride kaldı

Eşi İstem Yılmaz'ı yeniden ikna eden futbolcu Burak Yılmaz yaptığı açıklamada "Çok şükür ki iyiyiz ve mutluyuz. Kötü günler geride kaldı" dedi.

Beşiktaşlı futbolcu Burak Yılmaz, 2018'de boşanıp 2019'da yeniden bir araya geldiği İstem Yılmaz ve iki kızıyla Etiler de bir AVM'de görüntülendi. 

Yanlarında Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu ve oğlu Ömer Akif de vardı. Burak Yılmaz açıklamasında "Çok şükür artık birlikteyiz, mutluyuz. Kötü günler geride kaldı" dedi. İstem Yılmaz da eşini onayladı.

NE OLMUŞTU?

18 yaşında birbirine aşık olan çift 2009'da evlilik kararı almıştı. Ancak Burak Yılmaz'ın kına gecesinde çapkınlık yaptığı iddiasıyla ortalık karışmıştı. İstem Yılmaz nikahı iptal etti. Ayrıldılar.  

Burak Yılmaz olaydan sonra 2 kez daha barışıp ayrıldığı İstem Yılmaz'ı, 2014'te evliliğe ikna etmiş ve evlenmişlerdi. Burak Yılmaz'ın Çin'in Beijing Guoan takımına transfer olmasıyla kötü günler yeniden başlamıştı. Burak Yılmaz eşi İstem'i, ikinci kızlarına 4 aylık hamileyken kürtaja zorlamış ve şiddet uyguladığı iddia edilmişti.

İstem Yılmaz ise Pekin'deki Türk Başkonsolosluğu'na sığınarak yardım istemişti. Dava açan İstem Yılmaz 65 bin TL nafaka 12 milyon TL tazminat talep etmişti. Çift 2019'da yeniden bir araya geldi.

Burak Yılmaz