Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi Sana Söz'ün afişi yayınlandı

Dizi Haberleri
Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi Sana Söz'ün afişi yayınlandı

Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın başrolünü paylaştığı Sana Söz dizisinin afişi yayınlandı. Sana Söz dizisi Kasım ayında Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

İzleyici ile buluşmak için gün sayan Sana Söz’ün afişinde başrol oyuncuları Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan yer aldı. Sana Söz dizisinde, Erkan Petekkaya ilk kez bir polisi canlandırırken, Nehir Erdoğan ise program sunucusu olarak seyircinin karşısına çıkacak.

 

Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi Sana Söz'ün afişi yayınlandı - Resim : 1

Sana Söz’ün afişi diziye olan merakı artırırken, aynı cinayeti aydınlatmak için iş birliği yapmak zorunda kalan ikili arasında yaşanacaklar şimdiden merak konusu oldu.

Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın paylaştığı Star’ın yeni dizisi Sana Söz’ün ilk tanıtımı dün akşam izleyici ile buluştu. Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstlenirken senaryosunu ise Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın’ın kaleme alıyor.

Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi Sana Söz'ün afişi yayınlandı - Resim : 2

Erkan Petekkaya, kötülerle savaşan kendini mesleğine adamış cinayet büro amiri Ömer Duran’a hayat verirken; Nehir Erdoğan ise gerçekleri aydınlatmaya çalışan başarılı program sunucusu Elif Karaca’yı canlandıracak. Ömer (Erkan Petekkaya) ve Elif (Nehir Erdoğan) farklı kulvarlarda ama aynı amaç için mücadele etmektedirler.

Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi Sana Söz'ün afişi yayınlandı - Resim : 3

SANA SÖZ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Ömer, inandığı tüm değerlere ihanet ettiğini düşündüğü Elif ile başta çatışacak ama tanıdıkça ondan etkilenecektir. Elif ise Ömer'den uzak durmaya çalıştıkça girdiği her çetin mücadele ile ona daha çok yaklaşacaktır. Aralarındaki tüm fark ve engellere rağmen ikili kanunsuzluğun, adaletsizliğin, vicdansızlığın ve suçluların karşısında masumları korumak için birlikte savaşacaklardır.

Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi Sana Söz'ün afişi yayınlandı - Resim : 4

SANA SÖZ DİZİSİ

Kaynak: Haber Global TV

Erkan Petekkaya Sana Söz Sana Söz dizisi nehir erdoğan Sana Söz dizisi hangi kanalda Star TV Star TV dizileri dizi dizi haberleri Sana Söz dizisi oyuncuları