Erkan Petekkaya: Söylediğimde haklı olsam da...

Erkan Petekkaya: Söylediğimde haklı olsam da...

Kırmızı Oda oyuncusu Erkan Petekkaya, Kerimcan Durmaz'a ödül verilmesi sonrası TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'ya tepki göstermişti. Petekkaya, gündeme bomba gibi düşen paylaşımlarının ardından, "Söylediğimde haklı olsam da üslubum hatalı olmuş" dedi.

Kırmızı Oda dizisinde 'Sadi' karakterini canlandıran Erkan Petekkaya, dün akşam TV8'de yayınlanan bir müzik töreninde Kerimcan Durmaz'ın ödül almasına sosyal medyadan tepki gösterdi. Petekkaya, konuyla ilgili TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi.

"KANALINIZDA OLMAKTAN UTANIYORUM"

Geçtiğimiz aylarda yayınlanan "Peşimde" şarkısıyla gecede 'En İyi Çıkış' ve 'En İyi Klip' ödüllerini alan Kerimcan Durmaz'a tepki gösteren Petekkaya'nın, TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'ya eleştiri oklarını çevirmesi herkesi şaşırttı. Kerimcan Durmaz'ın uçaktaki skandal görüntülerini hatırlatan Petekkaya, "Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh" ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu paylaşımlarını kısa bir süre sonra sildi.

Erkan Petekkaya: Söylediğimde haklı olsam da... - Resim : 1

"ÇOK AYIP"

Erkan Petekkaya'nın sosyal medyada gündem olan paylaşımlarının hemen ardından Kırmızı Oda dizisiyle ilgili bir gönderi yayınlaması dikkat çekti. Petekkaya, "Bu da benim yanıtımdır tüm olanlara. Ve montajda bize katlanan gizli kahramanlar. Sarhoş yazıyorlar. Yahu yuh. Ayıp çok ayıp. Ne sarhoşu. Çok ayıp. İzlediğinizi bir sarhoş mu yaptı? Yuhh ayıp çok ayıp. Bence sizin kafanız allak bullak" dedi. 

Erkan Petekkaya: Söylediğimde haklı olsam da... - Resim : 2

“SÖYLEDİĞİMDE HAKLI OLSAM DA ÜSLUBUM HATALI OLMUŞ”

Erkan Petekka'ya konuyla ilgili yaptığı son paylaşımda ise "Söylediğimde haklı olsam da üslubum hatalı olmuş. Bu yüzden lütfen kusura bakmayın" mesajını paylaştı. 

Erkan Petekkaya: Söylediğimde haklı olsam da... - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Erkan Petekkaya Kerimcan Durmaz Acun Ilıcalı TV8 Kırmızı Oda