Erkan Petekkaya'dan korona şarkısı! Şarkıyı sette çalışanlarla seslendiren oyuncuya tepki yağdı

koronavirüs
Erkan Petekkaya'dan korona şarkısı! Şarkıyı sette çalışanlarla seslendiren oyuncuya tepki yağdı

Erkan Petekkaya, sette yaptığı korona şarkılı paylaşım nedeniyle büyük tepki çekti. Set çalışanlarıyla kendi yazdığı şarkıyı seslendirip videonun altına "Siz evde oturun diye işimizin başındayız," yazan oyuncuyu önce meslektaşları, sonra halk eleştirdi.

Herkesin evinde kaldığı, sinema ve dizi sektörü çalışanlarının günlerdir "Setleri Durdurun" diye yakardığı, pek çok kanalın bu çağrıya uyduğu bir dönemde Erkan Petekkaya, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla tepkilerin odağında. 

Koronavirüs için "Oy Korona" adını verdiği bir şarkı yazdı oyuncu. Bunu ATV'de yayınlanan Gel Dese Aşk dizisinin setinde, set çalışanlarıyla birlikte seslendirip o kaydı da hesabında paylaştı. Altına da "Biz de tıpkı sağlık çalışanları, market çalışanları, güvenlik görevlileri gibi sizler evde oturun diye işimizin başındayız. Bizim de işimiz sizleri eğlendirmek #evdekaltürkiye. Bu zor günlerde bir tebessüm ettiyseniz ne mutlu bize. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, şükür biz onuncu köydeyiz. Yaşasın soytarılar. Sevgiler selamlar." yazdı. 

O video, şu ana kadar 140 binden fazla kez izlenirken başta meslektaşları olmak üzere yüzlerce kişi, Petekkaya'ya sert tepki gösterdi. 

Oyuncu Elçin Sangu, "Biz ne anlatıyoruz, bas bas bunlar ne yapıyor. Gel de delirme… Ekibe yazık ekibe!!!" paylaşımını yaparken Tilbe Saran, Twitter hesabında "O sette kendini sağlıkçılarla bir tutan şuursuzlar sağlıkçıların işini katlıyor! Her 1 kişi 2.6 kişiyi hasta ediyor! Pes," diye yazdı. Oyuncular Sendikası da #SorumsuzluğuKınıyoruz #Utanıyoruz #SetleriDurdurun etiketleriyle Petekkaya'ya yönelik tepkisini dile getirdi. 

Şarkının sözleri şöyle:

Oy korona oy korona nereden geldin başıma

Hayatımdan çıktırgit

Hayatımdan defol git 

Ayşe Teyze, Mehmet Abi, Halil Abi, Hale, Jale, Tuğba otur oturduğun yerde

Hale, Jale, Tuğba tüm mahalle lütfen otur evinde

Evden çıkma Türkiye, evinde otur Türkiye

Lütfen çıkma Türkiye, lütfen otur Türkiye… 

Erkan Petekkaya koronavirüs oy korona